Ha Hadházy Ákos alapítana egy pártot, ti támogatnátok?
Te borzasztóan sötét vagy!
Attól, hogy valaki most a Fideszre szavazott, legközelebb miért ne szavazhatna Gipsz Jakabra, vagy Luc Gizire, ha azok hiteles emberek és megfelelő alternatívát jelentenek!
Én nem fogadtam örök hűséget a Fidesznek, 2022-ben arra fogok szavazni, aki az én elvárásaimnak megfelelő lesz.
Nem úgy mint te, aki nem gondolkozik, csak csípőből tüzel és minden leheletében a Fidesz ellenében határozza meg magát, még esetleg a saját érdekei ellenére is.
Neked a Fidesz lakást és havi félmillát adhatna ingyen, akkor is pofáznál rá, mert erre vagy kódolva!
"Te borzasztóan sötét vagy!
Attól, hogy valaki most a Fideszre szavazott, legközelebb miért ne szavazhatna Gipsz Jakabra"
Sajnos te vagy a sötét, kinek akarod ezt bemesélni, mindenki tisztában van mára a mostani fidesz szavazókkal és nagyon szomorú látni titeket. Akikről te beszélsz, akiknek magadat is szeretnéd beállítani gondolom, azok 2012-ben véglegesen lekoptak a párt ténykedését látva, ez a Fidesz régóta nem fért bele nekik. Aki a mai Fideszt még támogatja az kétféle. Vagy nagyon szegény, rászoruló kategória vagy olyan ember akinek nem probléma bármilyen pici anyagi előnyért a leggátlástalanabb, legkorruptabb vezetést támogatni. Csak röhögni lehet azon, hogy te elvárnád, higgyük már el, hogy számotokra van a nagyszerű Fideszt leváltani akarók között alternatíva :D.
Meggyőztél arról, amit eddig csak sejtettem!
Te tényleg egy szemellenzős sejthalmaz vagy.
Megnyugtatlak, más nem ilyen!
" Csak röhögni lehet azon, hogy te elvárnád, higgyük már el, hogy számotokra van a nagyszerű Fideszt leváltani akarók között alternatíva :D."
Nem várom el te szegényke, hogy bármit is elhiggy nekem!
Higgy amit akarsz, gőzöm nincs ki vagy, nem számít a véleményed, meggyőzni meg végképp nem szándékozlak.
Nagyon jó - jelen esetben a Fidesznek - hogy ezen a szinten mozog az "ellenzéke" :)
Hadházy mint hiteles ellenzéki politikus, hát ez az, eléggé visszataszító pofája van, a többi ellenzéki nyomorékhoz képest tényleg hitelesebb, de maradjon meg a hobbi politizálásnál.
Hadházy éveken át nyalt a fidesznek, majd mikor nem került a húsosfazék közeléhez (lásd nem kapott trafikot) akkor eszébe jutott LMP-snek lenni.
18-as
Én fideszes vagyok, de te meg vagy húzatva!
És legalább a nevét jól írtad volna! (OrBánnak és nem Oránnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!