Támogatnátok, hogy országos program keretében a kormány és a magyar emberek közösen összedobnának egy kis pénzt a menekültek segítésére?
Úgy nézne ki, hogy mondjuk építünk nekik házakat és megfelelő ellátást adunk nekik. Biztosítjuk számukra az emberhez méltó körülményeket. Lehet erre azt mondani, hogy kevés a pénz Magyarországon de szerintem amennyit menekültet lehet, lássunk el. Így Magyarország jóvá tehetné azt, hogy 3 éven keresztül hátat fordított a migránsoknak és az Európai Uniónak és nélkülözött minden emberséget és toleranciát.
A magyar emberek felfogásán is javítana, talán így elfogadóbbak lennének.
Támogatnátok egy ilyen programot?
Nincs mit jóvátenni. Menekülteket a kezdeményezésed nélkül is segítettünk, segítünk és segíteni fogunk. Illegális és gazdasági bevándorlókat továbbra sem fogunk segíteni.
Ha ez nem tetszik az EU-nak, nyasgem
A magyar emberek felfogásán is javítana, talán így elfogadóbbak lennének.....
Miért is kellene elfogadóbbnak lennem? Házamat mindjárt ne adjam oda nekik? Fizetésem is utaljam?
Hagyjuk már ezt a liberális maszlagot.
"Így Magyarország jóvá tehetné"
Köszi nem kérek a kollektív bűntudatból!!!!!!!
Nem öltem meg senkit a koncentrációs táborban, se a gulágon.
Nem zsákmányoltam ki senki a gyarmatokon se.
Miattam nem kellett elindulniuk, nyugodtan megteremthetnék a saját hazájukban a maguk kis világát.
Ez pontosan így van :), vagy eddig tartott az elfogadás eszmeisége? :)
Bocs hogy nem születtem fekete afrikai gazdasági bevándorlónak....
Szerintem minden ember kötelessége az, hogy háború elől menekülő embereket segítsenek. De még azokat sem gondolom rossznak akik a jobb élet reményében jönnek.
A menekülteknek is járnak emberi jogok, emberi méltóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!