Mi annak az oka, hogy habár országos szinten nagyon népszerű a fidesz (én is fideszes vagyok) azonban úgy látom a kérdésemre adott válaszokból hogy itt az ellenzékiek sokkal többen vannak? Ez véletlen műve? Az ellenzékiek közül melyik párt a kedvenc?
A válasz nagyon egyszerű,a Fidesz baromira nem népszerű,csak neki van a legjobban mozgatható szavazóbázisa.
Az országban 9 millió ember él,akik közül 2 millió fideszes,az összes többi vagy ellenzéki vagy annyira elege van a rendszerből,hogy inkább el se megy szavazni,de ez nem jelenti azt,hogy szereti a mostani kormányt.
Egyébként most komolyan kérdező,szerinted mi a jó a Fideszben?
Szétcseszték az oktatást(benne vagyok,pontosan látom),szétcseszték az EÜ-t,a fiatalok 60%-a el akarja hagyni az országot,ami nem csoda,mert korlátozzák a gimibe majd egyetemre felvehetők számát és szakmunkást akarnak mindenkiből csinálni.
Az 1 kulcsos adónak köszönhetően milliók élnek létminimum alatt,mert csak 80-90-et kapnak ki nem 120-at,a lakás árak meg 60-tól indulnak.
A gazdaságunk azért van,mert van EU-s pénz.
Mindet kisajátítottak,mindenhova a rokonaikat ültetik be,akik totálisan alkalmatlanok a feladatokra.
Elérték,hogy az ország lakossága egymásnak essen,folyamatosan erőszakra buzdítanak...
Ennél mocskosabb kormányunk még nem volt.
plusz a cenzúra is működik, törölték is a kérdést ami azt firtatta miért védik itt annyira Sorost amikor a befolyásos embereket általában fikázzák
(vajon ez a válasz meddig lesz itt?)
9-es
Ugyancsak vitatható.
Nézd meg a 100 leggazdagabb emberek listáját. A nagy többség baloldali.
A fidesznek ugyancsak dolgoznia kell még rajta, hogy az ország kirablása terén elérje a baloldali színvonalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!