Mi annak az oka, hogy habár országos szinten nagyon népszerű a fidesz (én is fideszes vagyok) azonban úgy látom a kérdésemre adott válaszokból hogy itt az ellenzékiek sokkal többen vannak? Ez véletlen műve? Az ellenzékiek közül melyik párt a kedvenc?
11-es
Az a "kemény 30 %" valójában 39,88 % volt.
A korábbi 50 %-ot kissé meghaladó részvételek mellett ez 10-11 % mínuszt jelent. Eszerint a távolmaradásra búzdító felhívás kb. ennyit jelentett, ha hozzáveszed a 2 % igen, illetve érvénytelen szavazatot, ez így is csak maximum 13 %. Azaz a nagy többség nemmel szavazott a "Brüsszeles népszavazásra", pontosabban az ellenőrzés nélküli betelepítésre.
12:
Teljesen fölösleges a migráncsos nevszavazással példálózni. Kb. annyi értelme volt mint a mostani nemzeti inzultációnak.... triviális kérdésekre triviális válasz, nagy eredmény. Kb. Mintha azt kérdeznék: "Ön szeretné hogy fejbeb....ák egy szívlapáttal? Igen/Nem" Azon a szavazáson ott volt valamennyi fidesznyik, az összes jobbikos és még azok is akiknek a Jobbik nem eléggé szittyamagyar, valamint még minden más olyan aki be van tojva a migránsáradattól, meg hogy majd át kell térni a muszlim hitre meg ilyen baromságok..... ;)
A Fidesz nincsen potenciálja csak a nyugdíjas rétegben, azok közül is csak a öregebbek között. A nyugdíjas intézményben ahol nagyanyám lakik, hordják körbe a szavazóurnát, mint a véres kardot. Előtte meg járnak a nyakukra az önkormányzattól hittéríteni meg migránsozni. Büszke vagyok a 91 eves nagyimra hogy elhajtja őket a takonyba és a szemükbe mondta hogy átlát rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!