Támogatnátok, hogy országos program keretében a kormány és a magyar emberek közösen összedobnának egy kis pénzt a menekültek segítésére?
Úgy nézne ki, hogy mondjuk építünk nekik házakat és megfelelő ellátást adunk nekik. Biztosítjuk számukra az emberhez méltó körülményeket. Lehet erre azt mondani, hogy kevés a pénz Magyarországon de szerintem amennyit menekültet lehet, lássunk el. Így Magyarország jóvá tehetné azt, hogy 3 éven keresztül hátat fordított a migránsoknak és az Európai Uniónak és nélkülözött minden emberséget és toleranciát.
A magyar emberek felfogásán is javítana, talán így elfogadóbbak lennének.
Támogatnátok egy ilyen programot?
"a magyar emberek közösen összedobnának"
Elég volt a közösködésből, mindenki a sajátjával verje a csalánt! Ha van fölösöd add nekik T.Kérdező!
Szerintem a kérdésed eléggé átlátszó. Minek hergeled az embereket? Jó ez neked?
Amit leírsz, nem életszerű és senki nem is akar ilyet az EU-ban. Nem eltartani kell a menekülteket, hanem lehetőséget biztosítani nekik arra hogy valahol új életet tudjanak kezdeni, legyen az az EU-n belül vagy kívül. Ehhez nyilván kell pénzbeli segítség is, de alapvetően nyelvtanulási és egyéb képzési lehetőségekkel valamint bizonyos ideig tartó lakhatási segítséggel lehet embereknek beilleszkedésre való segítséget nyújtani. Nyilván azoknak kell ilyet biztosítani, akik képesek ezzel a lehetőséggel normálisan élni. Akik nem tudnak/akarnak beilleszkedni, azokat vissza kell toloncolni amennyire lehet a saját területeikre amint a közelkeleten lesz erre lehetőség.
Igen, és boldogan támogatnék egy különadót a menekültek megfelelő színvonalú befogadásának és integrálásának támogatására, valamint a vasfüggöny lebontására.
Most is jövedelmem 10%-át fordítom rendszeresen jótékony célra, plusz 5%-ot szívesen felajánlanék, ha garantáltan erre költik és ezzel valamelyest csökkenthetjük a nemzeti szégyent is, amellett, hogy helyesen cselekszünk.
"csökkenthetjük a nemzeti szégyent"
Ha Te elkövettél valamit szégyelld magad, de engem ebbe ne keverj bele. Nem követem el semmit, nem én okoztam a konfliktust, fegyvert sem adtam el neki és még nyersanyagot erőforrást sem szivattyúztam ki az országukból! Nem kérek a "nemzeti, össze Európai bűntudatból".
Kopogtass azok ajtaján akiknek a fentikhez köze van!
Szeretitek más farkával verni a csalánt, ettől érzitek jól magatokat, vagy esetleg a személyes haszon már megvolt a kárenyhítés mehet közösből?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!