Ha Hadházy Ákos alapítana egy pártot, ti támogatnátok?
Nem.
Nekem Hadházy nem hiteles.
Sőt továbbmegyek, egyenesen hiteltelen.
Egy köpönyegforgató, korrupt szar, aki mégiscsak felvette a mandátumát a lóvé és a mentelmi jog miatt (földügyek)
Nem értem a hozzászólókat. Hadházyt tartom az egyik leghitelesebbnek. Lóvét felvette, mandátumát megtartotta? Jól tette! Menjen inkább dolgozni? Háááát...
Ha az egész bagázs elhúzna vele együtt, akkor viszont IGEN!
Ki mondta itt magát ellenzékinek és miért kellett volna?
Nem úgy szólt a kérdés, hogy "ELLENZÉKIEK! Ha ..."
ma 21:06
Mert egy fideszest kérdez valaki arról, hogy egy ellenzéki politikust támogatna e??? Logikus, igen :D.
Nem támogatnám, épp eléggé megosztott az ellenzék már.
Hogy hiteles-e? Szó-szó. Elhiszem neki, hogy ami korrupciós felderítésekbe belekezd, azt végig is viszi tisztességgel, de én egy forintomat sem bíznám rá. Volt alkalmam többször is egy légtérben lennem vele, és szerintem jóval sunyibb és megrögzöttebb, mint ahogy a többség hiszi, mégha nem is nagy tételben játszik.
Hadházynak egy mozgalom állna jobban, azzal menjen amerre csak akar, végezzen társadalmi munkát, de ne akarjon nagyobbnak látszódni és nagyobbat alkotni, mint amire képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!