Ha a liberálisok harcolnak azért, hogy legyenek elfogadva a melegek, akkor miért bevándorlópártiak, amikor a bevándorlók a hazájukban sok esetben kivégzik a melegeket?
"Mesélj már, kik azok a "liberálisok""
Fideszeseknél a LIBERÁLIS, mint olyan, szitokszóvá lett!
A liberalizmus eléggé félre van értelmezve a 21. században.
Alapja az egyenlőség amibe manapság már annyi mindent belelátnak hogy az hihetetlen.
A leghíresebb magyar liberális politikus Kossuth Lajos volt. Róla pedig mindenki tudja kicsoda volt, legalább is illő volna( bár nem lepődök meg ha lennének akik nem), de gyengébbek kedvéért elárulom ő bizony nem azzal verte a mellét hogy melegek meg stb.
Manapság már az egészbe beleraknak mindent és azzal takaróznak hogy a másik homofób, fasiszta stb. viszont az egész egy vicc.
Lényegében az hogy ha kijelentem nem értek egyet a ezzel a hülyeséggel hogy egy biológiai értelembem nő egyedet ha lánynak szólítok kirúghatnak az állásomból mivel ő fiúnak érzi magát.
Vagy az ami a filmekben is az úgynevezett PC ami folyik ami azért történelmi filmekben akaratlanul is szemetszúr, de akár említhetném a csillagok háborúját is ahol a pc miatt lett egy felesleges semmitmondó 30 perc a filmben (nem akarok spoilerezni ha esetleg valaki nem látta még) .
És azért mert ezeket én kijelentem már ilyen olyan jelzővel illetnének.Pedig az hogy én ezt kijelentem az a hagyományos értelemben ugyan úgy liberálisnak mondható mivel ezzel a szabad véleménynyilvánítást gyakorlom.
Ez azért elég nagy ellentmondás a 21.dik századi liberalizmusnak.
Igazából eredeti értelmében véve azok akik náciznak, homofóboznak vica versa a másik véleménye miatt nem mondható liberális személyeknek
"Vagy az ami a filmekben is az úgynevezett PC"
Mit értesz PC alatt?
"
Mit értesz PC alatt?"
Politically Correct kifejezés. Ezért van hogy minden filmben muszáj lennie egy feketének,fehérnek,ázsiainak stb.
Hiszed vagy sem de ez már a képregényekben is megjelent. Nem tudom hányan olvasnak itt Marvel képregényeket, de a Pókembert mindenki ismeri, na a képregényekben jelenleg Peter Parkert kicsinálták (ami nem is gond, régi karakterről van szó) kicserélték Miles Moralesre már a pókember is fekete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!