A liberálisok szeretik a hazájukat?
Szeretni csak embereket lehet.
A saját nevemben tudok nyilatkozni: engem csak a mindenkori környezetem érdekel. Nem szeretetből, hanem érdekből, mert ennek a környezetnek a része vagyok.
Ha a hazaszeretet pokollá váloztatja a hazát, akkor mi értelme van...
"Szeretni csak embereket lehet."
Nehazudj, Egy hegesztőgépet is lehet szeretni, sőt kanadában még meg is házasodhatsz vele
"Ha a hazaszeretet pokollá váloztatja a hazát, akkor mi értelme van.."
ki szerint változtatja azzá?
nem vagyok egy ős ultra hungarista, soha nem is voltam, de az ilyen kijelentéseken egyszerű hazaszerető magyarként elcsodálkozok.
és sajnos pont a mai liberálisok nyomják ezt a leginkább.
"ki szerint változtatja azzá?
nem vagyok egy ős ultra hungarista, soha nem is voltam, de az ilyen kijelentéseken egyszerű hazaszerető magyarként elcsodálkozok.
és sajnos pont a mai liberálisok nyomják ezt a leginkább."
----
Például az ilyen megnyilvánulások változtatják azzá számomra, liberálisnak. Nem csinálok semmi törvénytelent, de azért állami szinten cseszegettek folyamatosan a neten és az utcán.
De mondhatnám a legdurvább esetet is, amikor hazaszerető emberek hazaszeretre hivatkozva porig rombolták Európát hetven éve és milliókat öltek meg. És ne mondd, hogy az nem ugyanaz. De. Az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!