Mégis milyen lelkület kell ahhoz, hogy valaki ilyesmit megtegyen? Miért tűrik ezt el Magyarországon?
"Nem hiszem, hogy a speciosztályt ugyanazok tanították volna, mert ezt gyógypedagógusok teszik, tehát a tablójuk is másképp alakul."
Lehet meg fogsz lepődni,de pl az én tablómon szereplő tanárok fele sosem tanított engem,mivel az osztály 3 különböző szakból állt.
Azt már ki sem emelem,hogy mennyivel környezetkímélőbb és költséghatékonyabb ha nem minden osztály csinál saját tablóm.
Amikor én gimis voltam,nálunk felmerült a szülőknél,hogy inkább ne is legyen tabló,mert drága,és a végén a kukában végzi.
De jó látni,hogy mások szüleinek ennyi feles pénze és szabadideje van,hogy ekkora patáliát csinálnak a tabló kérdésből.
Figyu, én annyira nem szeretnék ezen bárkivel is vitatkozni, mert ez egy pitiáner úgy, ami hangulatkeltésből fel lett fújva.
Annak az osztálynak, akinek nincs egy kartonpapírra pénze,(mert csak ennyi a plusz költség) ezért a képeikkel betársulnának máshova, azok ne csináltassanak tablót!
És most tökmindegy, hogy ez a társulat gyp-s vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!