Szerintetek Magyarországon előfordulhatna olyasmi mint Romániában, hogy egy nemzeti kisebbség a zászlaja használata miatt kap tetemes pénzbírságot?
Mert ez látszólag bevett szokás Romániában az utóbbi években. Mi ez ha nem elnyomás? És a nemzetközi szervezetek, EU csak hallgat és nem vesz tudomást a dologról.
Ha Magyarországon történne ilyesmi Juncker már jó eséllyel kukorékolna.
1
Oké tudsz konkrét esetet?
Számomra pozitív, hogy nem lehet használni a székely zászlót Romániában.
Így is elég bajt okoztak már a magyarok és senki nem szeretné, hogy újjáéledjen ez a nagymagyar turulos baromság.
7
Te magyarnak vallod magad?
Semmi köze a turulmadárhoz, egyszerűen identitástudatról van szó, nemzeti jelképek és zászlók használatáról. Mi ebben olyan nagy dolog?
ma 11:16
Sugi pula camarad! Azt hiszem te eltévesztetted a házszámot, ahol a gazdáid jogsértéseit fényezheted, mintsem szégyenkeznél miatta. Lenne miért. :)
# 7/8 Időpont ma 11:16
Attól hogy székely/magyar vagyok, és annak vallom magam miért lennék "Nagy-Magyar turul"?... Családfa ükszüleimig vissza van vezetve, mind itt éltek és mind székelyek voltak, szóval ha az identitásom keresem, szerintem mindenképp Székely vagyok és Magyar vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!