Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégis milyen lelkület kell...

Mégis milyen lelkület kell ahhoz, hogy valaki ilyesmit megtegyen? Miért tűrik ezt el Magyarországon?

Figyelt kérdés

[link]

Ez az ország tényleg reménytelenül fasizálódik. :(

2018. júl. 9. 10:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
54%
A balliberális médiák munkatársai azért kapják a fizetésüket, hogy a magyar embereket egymás ellen hangolják és ott ássák az árkokat a társadalomban, ahol csak tudják. Ezért nem olvasol náluk soha arról, ami jó, csak ilyen hírekről, amik a legtöbb esetben nem is igazak. De nem is az a fontos, hogy igazak legyenek, hanem hogy a hozzád hasonló embereket megvezessék, és elhitessék veled, hogy milyen szar ez az ország és a vezetése.
2018. júl. 9. 11:58
 12/26 anonim ***** válasza:
38%

24.hu

sorosmédia :) hazudik, ferdít és uszít, ahogy mindig. Már csak az hiányzik a cikk végéről, hogy "..és még a pridera se mehettek ki az iskola támogatásával!"

2018. júl. 9. 12:02
 13/26 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem senki nem vitatja, hogy a szülőknek joguk volt megvétózni a közös tablót, hiszen ez megtörtént. A gond ott van, hogy egyáltalán miért tették? Ha a gyerekek eldöntik, hogy közös tablót akarnak, akkor miért jön egy szülő és mondja, hogy nem? Egy tablóról van szó, emberek, nem hiszem hogy akkora horderejű dolog lenne, hogy nem lehet rábízni a döntést az osztályokra, legalábbis azt, hogy ki legyen egyáltalán rajta. Egy szülőt úgyis csak a saját gyereke érdekli a tablón, ez igazából a gyereknek és az iskolának lesz egy emlék. Szóval tényleg elég gyanús, hogy valamelyik észkombájn szülő nem akarta, hogy a picinye félkegyelműekkel legyen egy képen, és ez áll a háttérben, ami azért tényleg elég szemét dolog. Mi másért lett volna megvétózva a közös tabló?
2018. júl. 9. 12:28
 14/26 anonim ***** válasza:
Ja,gondolom én is,ez állt a háttérben,mert rondítaná az összképet.
2018. júl. 9. 12:47
 15/26 anonim ***** válasza:
52%

Vagy, mint válaszod mutatja, néhány észkombájn ember, akinek fogalma sincsen arról, hogy a valóságban mi és hogyan történt, az felül egy cikknek és azonnal elítél valakiket csak mert a cikkben azt írták, hogy fúj-fúj de rosszak voltak.

Hány gyerek akarta ezt, te tudod?

A szülők között volt-e téma, hogy azért nem akarják a közös tablót, mert fogyatékosokról van szó vagy a többség csupán ragaszkodott ahhoz, hogy ha nem egy osztály voltak, akkor a szokás szerint ne is legyenek egy tablón?

Amúgy a szülők pénze, akkor is ha a gyerekeik vannak rajta. Ha a te gyereked osztályában meg azt találják ki, hogy milyen nagyszerű lenne ha egy katonai alakulattal lennének rajta a tablón vagy éppen a fideszes miniszterekkel, akkor az is a gyerekek döntése és rájuk kell hagyni?

2018. júl. 9. 12:51
 16/26 anonim ***** válasza:
42%

"Vagy, mint válaszod mutatja, néhány észkombájn ember, akinek fogalma sincsen arról, hogy a valóságban mi és hogyan történt, az felül egy cikknek és azonnal elítél valakiket csak mert a cikkben azt írták, hogy fúj-fúj de rosszak voltak."

Természetesen a cikkből tájékozódom, mert nem vagyok bennfentes az iskolában. Ha te az vagy, írd le, mi történt valójában. És mutasd meg hol ítéltem el valakit. Azt írtam, hogy ha szülők megvétózták a közös tablót, akkor az valószínűsíthetően azért történt, hogy ne legyenek egy képen a fogyatékosokkal. Más reális indokot szerintem te sem tudsz felhozni, mert nyilvánvaló, hogy egyébként egy szülőnek édesmindegy, hogy kik szerepelnek a gyereke tablóján. De nyugodtan lepj meg egy más indokkal. Azt meg tartom, hogy szemétség emiatt megfúrni valamit, ha ez neked az elítélés, akkor azt vállalom.

"Hány gyerek akarta ezt, te tudod?"

Nem. Te tudod? De ha arról van szó, hogy a gyerekek eldöntötték, akkor feltehetően az azt jelenti, hogy a többség támogatta. Persze lehet, hogy a sátáni cikkíró fantazmagóriája az egész, vagy esetleg Soros vagy valaki meghipnotizálta a gyerekeket. Nem tudom.

"A szülők között volt-e téma, hogy azért nem akarják a közös tablót, mert fogyatékosokról van szó vagy a többség csupán ragaszkodott ahhoz, hogy ha nem egy osztály voltak, akkor a szokás szerint ne is legyenek egy tablón?"

Megint azt kérem, hogy hozz egy alternatív indokot, amiért egy szülő azt mondaná egy osztály által eldöntött közös tablóra, hogy nem. Ez a "hagyomány" baromság, ne is haragudj. Ha az osztályok eldöntötték, hogy most eltérnek a hagyománytól, akkor miért kell a szülőnek ezt megvétóznia. Elképzelem a szülői értekezletetet: "de hát a hagyomány az osztályonkénti tabló, és nekem nagyon fontos hogy a gyerekem arca mellett csak azok a vadidegen arcok legyenek, akikkel egy osztályban voltak". Nagyon reális.

"Amúgy a szülők pénze, akkor is ha a gyerekeik vannak rajta. "

Mi ez a pénz mániád? A tablóért fizetni kell akkor is, ha osztályonként készül el, és akkor is ha közös. Nem vagyok tablószakértő, de úgy sejtem gazdaságosabb is egy nagy közöst rendelni, mint két kisebbet.

"Ha a te gyereked osztályában meg azt találják ki, hogy milyen nagyszerű lenne ha egy katonai alakulattal lennének rajta a tablón vagy éppen a fideszes miniszterekkel, akkor az is a gyerekek döntése és rájuk kell hagyni?"

Ez no komment. A vita arról szól, hogy két osztály közös tablót akart volna, semmi extra kívánságuk nem volt.

2018. júl. 9. 13:23
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
Azért nekem mégis van egy olyan érzésem,ha nem beteg gyerekek lettek volna a másik osztályban,akkor nem zavarta volna ezeket a szülőket,akiket ennyire zavar a csoportösszevonás.
2018. júl. 9. 14:28
 18/26 anonim ***** válasza:
59%
Mi a probléma? Lehet kevesebbet kellene ilyen 24/hú szennyoldalt nézegetned mert úgy néz ki meghülyül tőle jobban a delikvens. ;)
2018. júl. 9. 14:56
 19/26 anonim ***** válasza:
70%

Vihar a biliben!

Irigylem azokat az embereket pro és kontra, akiknek ennyi a gondjuk.

A tablók az osztályokról készülnek, a legtetején az osztályfőnökkel és a szaktanárokkal.

Nem hiszem, hogy a speciosztályt ugyanazok tanították volna, mert ezt gyógypedagógusok teszik, tehát a tablójuk is másképp alakul.

Legközelebb, ha családi fotót készítünk, majd áthívjuk a szomszédokat is, különös tekintettel a földszinten lakó hátrányos helyzetűekre, mert ebben a mai elmebeteg neoliberális világban ez így dukál, nehogy már kirekesztőek legyünk!

2018. júl. 9. 15:28
 20/26 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Na most kiderült, hogy ki a felelős az egészért. A kommenteknél Egres Béla felvállalta, hogy ő csinálta ezt is, mint már annyi mindent ezelőtt!"

Fogalmam sincs róla hogy ki ez az Egres Béla, de hogy a cikk alatt hazudik, mint a vízfolyás, az biztos. Beleesett abba a hibába, mint itt némely kérdező, hogy úgy akar nagyot mondani, hogy közben átesik a ló túloldalára.

2018. júl. 9. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!