Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kis közvélemény kutatás,...

Kis közvélemény kutatás, nektek milyen eredmény jön ki, ha kitöltöttek ezt a tesztet?

Figyelt kérdés

Itt van a teszt:

[link]

Nekem ez az eredmény jött ki:

[link] eredmeny/847dae4f34/

2018. júl. 4. 14:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
2018. júl. 4. 17:12
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
2018. júl. 4. 17:38
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
2018. júl. 4. 18:46
 14/18 anonim ***** válasza:
#6 Teljesen jó. A fidesz egy baller párt, akárhogy is nyomják a jobboldali marketingrizsát. Balosabbak, mint a "ballibsik" többsége...
2018. júl. 4. 21:35
 15/18 anonim ***** válasza:
25%

Éppen ez a bajom, hogy a pártokat nem oda tették ezen a "skálán" ahol szerintem elhelyezkednek. Én is úgy érzem, hogy nem én kerültem "rossz oldalra" ezen a teszten, hanem a fidesz van rossz helyre belőve - és ugyanígy a többi párt is.

Vagy fordítva, a pártokhoz képest nem stimmelnek a kérdések stb., nézőpont kérdése.

Szerintem egy alap koncepcióból indultak ki, hogy az mszp az balos és nyitott, a fidesz meg jobbos és konzervatív, bezárkózó, nem a valóságot ábrázolták csak az elképzelésük szerint beillesztették a pártokat.

De a kérdések is olyanok, mint egy nagyon rossz tévés "közvéleménykutatás" iráyított kérdései. Ahogy a beosztás is a válaszok alapján pl. hogy "jó" választ csakis a nyílt társadalom és a gazdasági baloldal támogatója adhat.

2018. júl. 4. 22:24
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Megpróbáltam egy olyan válaszsort összehozni, amitől a jó szociológust elönti a veríték, de lehet, hogy valamelyik kérdésnél nem figyeltem elég jól. 28 pontnál lehet többet kapni?

[link]

2018. júl. 5. 12:56
 17/18 anonim ***** válasza:
2018. júl. 12. 18:25
 18/18 anonim ***** válasza:

[link]

Úgy nézki erőssen jobboldali vagyok.

2018. júl. 16. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!