Hogy halad a választási csalás bebizonyítása van már eredmény?
Figyelt kérdés
Én szerintem volt választási csalás bejutott a DK.2018. jún. 3. 21:17
1/18 anonim válasza:
Nem volt. Én is sajnálom hogy bejutott a DK
2/18 anonim válasza:
Budapestnek metró kell, Budapestnek Demszky kell.
Visszatérve a kérdésedre, nincs és nem is lesz. Legfeljebb néhány illegálisan bejelentett ukrán szavazata miatt lehetne reklamálni, de ez a végeredményen mit sem változtat igazából.
3/18 anonim válasza:
Max 1-2 széken mas fog ülni de az mit sem valtoztat
4/18 A kérdező kommentje:
Jó mert az ellenék se veszteni se nyerni nem tud akkor mit tudnak?
2018. jún. 3. 21:55
5/18 anonim válasza:
Mikor jöttök már rá, hogy ez nem egy kib.aszott verseny? Az elvtelenség már ennyire elterjedt sajnos, hogy ennyien képesek egy választást versenyként felfogni...
6/18 anonim válasza:
"Jó mert az ellenék se veszteni se nyerni nem tud akkor mit tudnak?"
Azt én is szeretném tudni hogy mit tudnak, mert eddig csak azt bizonyították hogy mihez nem értenek
7/18 anonim válasza:
A Kúria kimondta hogy történtek szabálytalanságok. Normális jogállamban ilyenkor megismétlik a választást, de hát ez Magyarország.
8/18 anonim válasza:
"Én szerintem volt választási csalás bejutott a DK." Egyedül a Fidesznek volt módja csalni, te gyenge narancsostroll. Mondom úgy, hogy egyáltalán nem szimpatizálok a DK-val.
Ui.: Vesszőket nyugodtan használhatsz, nem halt bele még senki.
9/18 anonim válasza:
Aki böngészgette az NVI honlapját a választások után, meg elolvasta az ezernyi ezzel foglalkozó cikket(minden "oldalról") az eldönthette, hogy szerinte, mennyire voltak rendben a dolgok.
10/18 anonim válasza:
Semennyire. Előre megírt eredményhez korrigálták a választást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!