Véleményed szerint a 2018-as választások tisztességesen, csalás nélkül lezajlottak?
Meglátásod szerint a kapott eredmények tényleg az emberek akaratát tükrözi?
A kérdést párt szimpátiától függetlenül kérdezem.
Szerintem igen.
Tény viszont, hogy a Fidesz a hülyíthető réteget frankón megvezette Sorossal és a migránsokkal. Ezt pedig támogatta a felvásárolt média is.
Az ellenzék ott rontotta el, hogy nem kampányolt ilyen szinten is. Nem fordították le a butább rétegnek is az üzenetüket.
Igen, szerintem tényleg az emberek akaratát tükrözi az eredmény.
Tisztességen nem tudom, mit értesz.
Minden párt részéről voltak olyan megnyilvánulások a kampányban, ami nekem egyáltalán nem volt szimpatikus és nekem nem fér bele. Szóval, ha ilyenre gondolsz, akkor nem volt tisztességes. De ez nem csalás, csak nekem ez sok, és túlmegy a jól ízlés határain. De ez nem egy párthoz köthető. Mindegyik tett ilyet.
Tisztességesen zajlott le.
Voltak csalás kísérletek,de szerintem javuk azonnal orvosolva lett (majdnem minden párt részéről akadt).
A számok,azok számok.
Ez a nép biztonságban,békében szeretne élni és fejlődni.
Eleve a választási rendszerünk igazságtalan... egy kis matek
Ha 70% volt a részvétel, ebből 48% szavazott a fideszre... akkor 2/3 os parlamenti többsége van... ameddig ez a választási rendszer van érvényben, addig lehetetlen megszabadulni a fidesztől... márpedig nem véletlen találták ezt ki így ők... nyugodjatok meg, emiatt 4 év meg 8év múlva is a fidesz fog nyerni...
Hiába a szavazók több mint fele rllenzékre voksolt... hiába, ha nem ugyanarra a pártra hanem 10 különbözőre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!