Véleményed szerint a 2018-as választások tisztességesen, csalás nélkül lezajlottak?
Meglátásod szerint a kapott eredmények tényleg az emberek akaratát tükrözi?
A kérdést párt szimpátiától függetlenül kérdezem.
"Persze tisztességesen. Az egyik bizottsági tag előttem mondta az öregasszonyoknak hogy ne dobják be a szavazatot mert ellenőrzik hogy biztos érvényes legyen. Amikor erre a jegyzőkönyvet akartam kérni, rendőrrel dobattak ki. Szavazni sem tudtam."
Az durva.Hol történt?
"Meg lettek vezetve az emberek"
De meg ám! Az ellenzéki visszalépősdivel, nem is kicsit!
Nem jött be az, hogy utasításra másra kell szavazni. Ez van!
"Hiába a szavazók több mint fele rllenzékre voksolt... hiába, ha nem ugyanarra a pártra hanem 10 különbözőre."
És erről a választók tehetnek. Tényleg! Milyen szar szemetek a választók, még egy tisztességes ellenzéket sem tudnak összehozni!
"Az durva.Hol történt?"
Óz birodalmában!
A választási rendszerről:
A francia vagy az angol rendszer szerint a Fidesznek kb. 90%-a lenne és nem 2/3-a!
De biztosan a mi rendszerünk a durva, szabálytalan, stb.
A fejlett nyugati demokráciákban meg mindent szabad :D
Nem!
Mindenki ujjal mutogat a vidékre, de vidéken SEM szeretik "ennyire" a fideszt mint amennyi a véhetedmény lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!