A fidesz a hajléktalanság betiltása helyett miért nem költötte a több száz milliárd forintot amit stadionokra elszórt, mondjuk hajléktalanszállók fejlesztésére? Szellemileg hogy épült le a magyar lakosság ennyire, hogy erre senki nem gondol?
"És kivel kellene vitáznia? Ki erre alkalmas személy? Kinek van/volt olyan megalapozott országvezetési koncepciója, ami vitára érdemes?"
Ahogyan elnéztem a fidesz kampányát, nekik biztos nem volt ilyenjük.
Na ez pont a szintetek szerinti, "érvekkel teli", kulturált válasz volt! :D
Ilyen lenne a "vitátok" is, ezért nem alacsonyodik le hozzátok miniszterelnök. És ne reménykedj! Míg ezen a szinten mozogtok, mindig a Fidesz fog nyerni!
"Csak mert halkan megjegyezném, hogy ez kimeríti az emberiség elleni bűntett fogalmát."
Szerintem ezt ordibáld, és akkor a helyedre kerülsz: az elmegyógyintézetbe.
A hajléktalanok meg méltóztassanak befáradni a szállókra, és nem a köztereket, aluljárókat szennyezni, televizelni,szarni szemetelni:
Akkor még nagyobb gáz, hogy nem sikerült nyernetek!:D
# 12
Akkor érvel, nekem annyi is elég, hogy megmutatod a programot, amiről vitázni lehetne.
Amúgy engem már nem nagyon izgat, hogy kinyer, én már csak azért követem, mert hétközben nincs kabaré.
Milyen programot kellene egy 8 éve regnáló kormánynak bemutatnia, aki világosan elmondta, hogy a 8 éve megismert úton fognak továbbmenni?
Mindig a kihívónak kell felmutatnia a programját, de ilyen nem volt. Sem kihívó miniszterelnök jelölt, sem program.
Akkor miről is beszélünk?
A hajléktanszállóra csak józanul lehet bemenni - ez ám a probléma !!!
Ahol lakom ott van egy csöves, Áder Jánosnak volt évfolyamtárs (az ország legerősebb humán középiskolájába jártak)- ő ezt az életformát választotta ami nem baj, csak ne szarjon a belvárosba a betonra és a mentővel ne vitesse be magát, a dolgozó nép meg arra várjon,hogy egy beszart hugyos alkoholista lekössön 1 mentőautót, 2 doktort, és 3 ápolónőt.
A szeretett Kádár rendszerben sem lehettek az után - bezzeg akkor senkit se zavart, hogy a pénzt meg az imperializmus elleni harcra költöttük nem a csövesekre.
Igen is össze kell őket terelni, bujtatni - ha már ennyi adóforintomba kerülnek legalább ne lássam őket.
Azért, mert van elég férőhely a hajléktalanszállókon. A probléma az, hogy sokan nem akarnak oda bemenni. A fejlesztésről meg annyit, hogy a lakókat, akik a problémák forrását jelentik, nem lehet lecserélni, ugyebár.
Egyébként a XIII. kerület, Tóth József MSZP-s polgármesterrel az élén, már 2013 novemberében betiltotta a közterületen az életvitelszerű tartózkodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!