Magyarországnak miért kéne felzárkóznia a "Nyugathoz"?
Trollnak is szánalmas. Ha neked a diktatúra jobban tetszik mint a szabad demokratikus élet akkor hajrá, húzzál Észak-Koreába. Bár ahogy hallottam ott is enyhülnek szóval jó úton haladunk a legpöcegödrebb ország megtisztelő címe irányába.
Nem tudom ki hogy van vele, de én valahogy 21. századi tanult emberként inkább élek egy modern, fejlett, békés, igazságos, baráti hangulatú rendszerben, mint egy hazugságokra, lopásra, agymosásra és erőszakra épülő féldiktatúrában, ahol tudatosan rombolják az egészségügyet, oktatást, a párnát is kilopják a fejed alól, nincs kiugrási lehetőség, és Andersen (Soros)-mesékkel mossák az agyadat. Persze, ahogy látom valakinek ez utóbbi jön be. Na arról meg hogy sokan mazochisták vagy szimplán ostobák arról nem lehet mit tenni.
"Ha neked a diktatúra jobban tetszik mint a szabad demokratikus élet akkor hajrá, húzzál Észak-Koreába. "
Szerintem az emberek többsége szeretne diktatúrában élni. Az más kérdés, hogy milyenben. Ezek az emberek úgy képzelik el, hogy a diktatúra olyan lesz, amivel ők a rendszer nyertesei lesznek. Fel sem szokott merülni, hogy tetszene-e olyan, amiben a rendszer vesztese.
"Ezek az emberek úgy képzelik el, hogy a diktatúra olyan lesz, amivel ők a rendszer nyertesei lesznek."
Elég érdekes elképzelés...
"Magyarországnak miért kéne felzárkóznia a "Nyugathoz"?"
Ugye az sem probléma, hogy tizedannyit keresel, mint "nyugaton"?
"Bőgnél te ha a románokhoz zárkóznál fel!"
Lehet őket fikázni te szerencsétlen, de azt lássuk be, hogy ott nem pofáznak a cigányok, és ilyen kaliberű politikusokat mint a mieink, már régen kiterítették volna...
"Lehet őket fikázni te szerencsétlen, de azt lássuk be, hogy ott nem pofáznak a cigányok, és ilyen kaliberű politikusokat mint a mieink, már régen kiterítették volna..."
Viszont egyelőre még mindig kifelé vándorolnak onnét, és nem befelé. Nem nagyon lehet neked rálátásod a dolgokra, attól, hogy pár korrupt politikust becsuktak attól még vannak igen lepukkant részek, amik még pl. Borsodot is megirigyelhetnék. Az meg, hogy ott "nem pofáznak" az megint egy dolog. Egyébként meg igen, pofáznak, még saját királyuk is van, vagy volt, nem érdekel túlzottan. Szóval ezektől függetlenül én nem vágyok oda. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!