Én azért örülnék, ha fizetésekben felzárkóznánk a nyugathoz, de bizonyára neked az szörnyen fájdalmas és borzalmas lenne. Annak is örülnék, ha a korrupció is csak a nyugati szintet súrolná, de be kell érni a balkáni különutas politikával, aminek lételeme a korrupció.
Bár neked lehet érdeked, hogy a kőrinckék és tiborckák sok-sok milliárddal növeljék vagyonukat évente, azért talán ez nem egyik az ország érdekével.
2018. jún. 28. 22:07
12/30 anonim válasza:
a károgóknak akik áhítoznak a nyugatért: gyerekek nyugodtan lehet menni!
hiába a mindennapos sablon duma hogy diktatúra stb, bárki szabadon elhagyhatja az országot az áhított kolbászos kerítésért.
Durva hogy még mindig mennyire aktuális, röpke 120 év után :(
2018. jún. 28. 22:33
14/30 anonim válasza:
Szerintem csak azt nem érti, hogy miért a többségnek kéne mennie, amior az EU-ellenesek vannak kisebbségben.
2018. jún. 28. 22:34
15/30 anonim válasza:
Én nem feltétlenül Nyugathoz akarok tartozni beérném egy Csehországi szinttel is.
2018. jún. 28. 22:52
16/30 anonim válasza:
Nagyon jó a linkelt Ady-írás. Tényleg semmit nem haladtunk 100+ év alatt, ráadásul ma már ilyen színvonalú publicisztikák sincsenek.
2018. jún. 28. 23:21
17/30 árokpart válasza:
Kérdező! Az emberek többsége aki a nyugathoz akar tartozni, ők sem, sőt senki sem akar bevándorlókat meg multikultit köztük én sem. Viszont amit szeretnénk mint pl. az osztrák falvak, kisvárosok infrastruktúrális fejlettségéhez hasonlót, hasonló nyugodt közéletet, kicsivel jobb fizetést, cseh mintára történő szabad fegyvertartást, azokat a vívmányokat amelyeket már a visegrádi országok a 90-es évek elején megtettek. Érjük már vagy legalábbis próbáljuk meg megközelíteni őket ez lenne a felzárkózás. Senki sem akar bevándorlókat és nem is azt értjük nyugat alatt.
2018. jún. 28. 23:25
18/30 anonim válasza:
"A nyugati fertőt szívből gyűlölöm."
Hát igen, pocsék is lehet, hogy 30 napot vehetsz ki egy évben, ezáltal több időd jut pihenésre, családra, barátokra.
2018. jún. 28. 23:29
19/30 anonim válasza:
#18: A hozzád hasonló diktatúrafanoknak meg lehet keletre menni, ne ezt az országot tegyétek tönkre.
2018. jún. 28. 23:40
20/30 anonim válasza:
A felzarkózas alatt, gondolom a fejlettség és az életszínvonal emelkedése értendő. Az meg miért is lenne rossz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!