Sokan vannak az irigyeink?
Figyelt kérdés
Itt egy kijelentés Orbán Viktortól: [link]
Én megértem, hogy sokan irigyelnek minket: Franciaországból, Németországból legfeljebb nyálcsorgatva figyelhetik a magyar politika sikereit, a magyar gazdasági csodát. De miért kell minket bántani? Miért nem lehet elfogadni, hogy egyszerűen mi vagyunk a jobbak, és kész?
2018. jún. 24. 16:44
21/29 A kérdező kommentje:
5-ös: nem pontoztam le senkit. De most visszanéztem, és felpontoztam a válaszod. :)
2018. jún. 24. 20:59
22/29 anonim válasza:
Nem elég, hogy elég gyengére sikerült a trollkodásod, ami elég egyértelműen leszűrődött annak akinek 2-nél több agysejtje azért van még, de egy másik regisztrációról pluszban írtál is alá.
Ez már tényleg röhejes! ;)
23/29 anonim válasza:
Senki nem irigyel mindet. Akkor lenne rá okuk, ha valaki kivonná a forgalomból ezt a maffiavezért.
24/29 A kérdező kommentje:
Nem írtam semmit másik regisztrációról a saját kérdésem alá - annak mégis mi értelme lenne? Saját magamtól kérdezek? Úgy látszik, akadnak azért olyan dolgok, amihez nem elég az sem, ha az embernek kettőnél valamivel több agysejtje van, ahogyan neked is. Én mindenesetre nem akarlak megbántani, teljesen megértem, ha büszke vagy az agysejtjeidre, és mindig is támogattam a "ki a kicsit nem becsüli" elvet.
2018. jún. 25. 09:42
25/29 anonim válasza:
Igen tudjuk, te vagy az értelem, csak ez mégsem látszik. :D
26/29 A kérdező kommentje:
Jogos, de miből látszana? Legfeljebb olyan apróságokból, hogy én az "Igen" után vesszőt tettem volna, de amúgy igazad van: az online kommunikáció tipikusan olyan közeg, ahol nem látszik elsőre, hogy ki mennyire értelmes. Ezért célszerű óvatosan kezelni.
2018. jún. 25. 11:38
27/29 anonim válasza:
Mindegy, gyanakodni lehet. Emlékszem olyan kiírásra ahol a tag belebonyolódott és összecserélte a regisztrációjait végül. :)
Na mindegy, a trollkodás azért egyértelműen lejött.
28/29 anonim válasza:
Igen, nagyon sokan vannak es az irigyseg nem hagyja őket nyugodni, ezert tamadnak minket...
29/29 anonim válasza:
Izé, azert az is lehet, hogy megsem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!