Sokan vannak az irigyeink?
Figyelt kérdés
Itt egy kijelentés Orbán Viktortól: [link]
Én megértem, hogy sokan irigyelnek minket: Franciaországból, Németországból legfeljebb nyálcsorgatva figyelhetik a magyar politika sikereit, a magyar gazdasági csodát. De miért kell minket bántani? Miért nem lehet elfogadni, hogy egyszerűen mi vagyunk a jobbak, és kész?
2018. jún. 24. 16:44
1/29 anonim válasza:
Gazdasági csoda? Húha, lemaradtam valamiről??
3/29 anonim válasza:
Mert a mi gazdasági csodánk (jelentsen ez bármit is) pont a franciák és németek pénzéből van...
4/29 anonim válasza:
Bizony, irigylésre méltóak vagyunk. Özönlenek is az EU-ból kis hazánkba a dolgozni, sok pénzt keresni vágyók, és nem a hazaiak távoznak az irigykedő Németországba, Franciaországba.
Hol élsz te?
5/29 anonim válasza:
"Franciaországból, Németországból legfeljebb nyálcsorgatva figyelhetik a magyar politika sikereit, a magyar gazdasági csodát."
Te jóságos ég!
Mondd, hogy troll vagy!
6/29 A kérdező kommentje:
Na de miért én lennék a troll? Hiszen maga Orbán Viktor Miniszterelnök Úr mondta, hogy irigységből bántanak minket!
2018. jún. 24. 17:05
7/29 anonim válasza:
Nem tunt fel, hogy folyamatosan hazudik az urad?
8/29 A kérdező kommentje:
Ajaj, azért vigyázz, mit mondasz Őrá, aki bölcsebb mindannyiunknál.
2018. jún. 24. 17:12
10/29 A kérdező kommentje:
Szentséges Atyaúristen, és Viktor, az Ő szolgája! Milyen mocskos szavakat engednek meg maguknak Soros György balliberális bérencei!
2018. jún. 24. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!