Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan vannak az irigyeink?

Sokan vannak az irigyeink?

Figyelt kérdés

Itt egy kijelentés Orbán Viktortól: [link]

Én megértem, hogy sokan irigyelnek minket: Franciaországból, Németországból legfeljebb nyálcsorgatva figyelhetik a magyar politika sikereit, a magyar gazdasági csodát. De miért kell minket bántani? Miért nem lehet elfogadni, hogy egyszerűen mi vagyunk a jobbak, és kész?

2018. jún. 24. 16:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
78%
nagyon gáz vagy kérdező...
2018. jún. 24. 17:18
 12/29 anonim ***** válasza:
46%
A kancigany helyenvalo?
2018. jún. 24. 17:19
 13/29 A kérdező kommentje:
Kövér László hazafias bajuszára mondom, én kiéheztetnélek, aztán beküldenélek bennetek a migránsok közé, hogy megerőszakolt kutyákat etessenek veletek.
2018. jún. 24. 17:20
 14/29 A kérdező kommentje:
Végre egy támogató hang. Azt fogom tenni, hű elvtársam a NER-ben!
2018. jún. 24. 17:23
 15/29 anonim ***** válasza:
86%
A kérdezõrõl az alsós matektanárom szállóigéje jut eszembe: apám japán, anyám kínai, én meg egy kicsit lökött vagyok.
2018. jún. 24. 17:27
 16/29 anonim ***** válasza:
9%

A kérdező proli. Neki jár. Alanyi jogon - magas fokon. Neki már annyit kéne keresnie mint egy francia melósnak, sőt, többet. Sőt,a már eddig annyit kellett volna, sőt, többet.

Ő sír. És ír. Mit tegyen? Ubulkának nincs szava a suliban, a nagyok orrára koppintanának, de itt lehet, ironizál.

Neki nem megy, nem sikerül. A kövér Buflák is elgáncsolta minap, de Kovács, az ofő nem szólt rá, hja, fideszes, Buflákéknak meg trafikjuk van, érthető.

Így eszi a méreg. A csinos kis Boglárka persze rá sem néz, a kövér Buflákkal hetyeg, ja BMW - je van annak a majomnak.

Ő meg csak rugdalja a kavicsokat az udvaron. Legalább a választást elbukta volna a Fidesz! Akkor a képébe röhöghetett volna, de így?

Nincs itt igazság. Elmegy ő, el. A szabad világba. Ott jól keres majd, nem ismeri senki. És minden rendben lesz, lesz még ő valaki. Majd megmutatja...

2018. jún. 24. 17:47
 17/29 A kérdező kommentje:
Hakapeszi: Oké, lebuktam, troll vagyok. :) Tényleg ironizáltam. A többi dologban tévedsz: nem vagyok proli, tök jól élek és keresek itt, és nem szeretnék külföldön dolgozni. De néha azért engedtessék meg nekem, hogy mosolyogjak egyet országunk vezetőin, ha olyat tesznek vagy nyilatkoznak, ami mosolyra késztet.:)
2018. jún. 24. 17:54
 18/29 anonim ***** válasza:
74%

Persze hogy irigyek.

Mi uraljuk a Föld területének 0,05%-át, a mi népességünk adja az össz népesség 0,15%-át és a mi GDP-nk adja a világ össz GDP-jének 0,00005%-át. Mi ez, ha nem világuralom?

2018. jún. 24. 18:15
 19/29 anonim ***** válasza:
76%
Már nekem is bevallhattad volna, hogy troll vagy, mikor szóltam, de csak lepontoztál. (5. vagyok)
2018. jún. 24. 18:37
 20/29 anonim ***** válasza:
54%

Bajszos Népünk győzni fog!

Árlya Faly, előre! Nemaggyuk a Szívcsakrát senkinek!

2018. jún. 24. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!