Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincsen felháborodás...

Miért nincsen felháborodás amiatt, hogy a kormány lezülleszti a cfeteria rendszert?

Figyelt kérdés

[link]

Kakáljon sünt, aki ezt kitalálta.

Nem hiszem, hogy csak én vagyok kiakadva emiatt.

Nálunk a cafeteria több, mint félmillió évente és vagy 20 dologból lehet választani.

Ezek a marhák meg lenyúlják.

Az a kérdés, mit adnak helyette?

Ha pénzt, akkor oké.

2018. jún. 22. 18:44
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Na és? Mindenki addig él ,amíg meg nem hal.
2018. jún. 23. 21:05
 32/35 anonim ***** válasza:
"Csapkodhatod a homlokod de attól még jó ez az irány hogy nem gagyi semmirevaló fecnikkel fizetnek ki." - A lakáshitel támogatásnak és a diákhitel támogatásnak is megszűnik az adómentessége, és ezeket azért nem gondolom semmirevaló fecninek.
2018. jún. 23. 21:20
 33/35 anonim ***** válasza:

# 4

ja, csak jobb helyeken a 400-500 nettó mellé még hozzácsapnak egy 200-300 ezres éves kafetériát is. Ha neked nem kell, add nekem. Úgy is most építem a 2. házamat. Az ilyeneknek mint te, minek fizetnek ennyi péznt? Úgy se tudsz vele mit csinálni mert hülye vagy hozzá...

2018. jún. 23. 23:25
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
#25: Ne haragudj, de s...get csinálsz a szádból. Ne adjanak "gagyi fecniket", ami boltban levásárolható, de a SZÉP- kartya az óké? Ne röhögtess már.
2018. jún. 23. 23:54
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyebként, az en munkahelyemen peldául eddig lehetett választani, hogy penzben, Edenred kartyara, vagy SZEP- kartyara kered a cafateriat. Penzben erte a legkevesebbet, SZEP- kartyara a legtöbbet. Úgy 90% az Edenred kartyat valasztotta, mert azon mégsem volt annyi adó, viszont gyakorlatilag barhol levasárolható. Ehelyett most lesz a SZEP- kártya, vagy a (lényegesen kevesebb) pénz.
2018. jún. 24. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!