Miért nincsen felháborodás amiatt, hogy a kormány lezülleszti a cfeteria rendszert?
Figyelt kérdés
Kakáljon sünt, aki ezt kitalálta.
Nem hiszem, hogy csak én vagyok kiakadva emiatt.
Nálunk a cafeteria több, mint félmillió évente és vagy 20 dologból lehet választani.
Ezek a marhák meg lenyúlják.
Az a kérdés, mit adnak helyette?
Ha pénzt, akkor oké.
2018. jún. 22. 18:44
21/35 anonim válasza:
Na persze, az is egy eshetőség, hogy Szép- kartyára kapod és mehetsz belőle étterembe, stb. Ez se egy lelkesítő változat...
22/35 anonim válasza:
Eddig is gyűlöltem ezeket a játékpénzeket . Nekem ne mondják meg hogy méregdrága étterembe menjek, meg felesleges nyaralásra költsem ,meg meghatározott dolgokra boltban,mert ha már veszek egy mosóport vagy piát már húzza a száját a pénztáros. Pénzt adjanak ne könyöradományt.Persze lehet trükközgetni okosba elintézni ,pénzre beváltatni jutalékért, de normál melóért normális pénzt adjanak. Erzsi utalványból nem lehet számlát befizetni sem tankolni,sem értelmes dolgokat venni.
23/35 anonim válasza:
"Erzsi utalványból nem lehet számlát befizetni sem tankolni,sem értelmes dolgokat venni."
olyan "okosságokat" írtok, hogy eláll a szavam, csak egy érzést adok át jó, szerintem most többen ilyen reakcióval olvassuk ezt:
24/35 anonim válasza:
#22: Ha elolvastad a cikket, akkor láthatod, hogy épp arra terelik a dolgokat, amerre nem szeretnéd. Ugyanis egyedül a SZÉP- kártya őrzi meg az adómentességét, amelyet üdülésre, étteremre, stb., használhatsz fel. Az Erzsébet utalvány, amelyet élelmiszerre költhettél, vagy az "Edenred", amit szinte bármire, nem.
25/35 anonim válasza:
Csapkodhatod a homlokod de attól még jó ez az irány hogy nem gagyi semmirevaló fecnikkel fizetnek ki. A szép kártyát meg majd beváltom okosba ,vannak helyek ahol kp-ra lehet bizniszelni igaz bukóval. Viszont a munkáltató rá lesz kényszerítve hogy bért emeljen ,mert a dolgozók szépen ki fognak lépni ha jelentősen csökken a bérük a kafetériával,aztán foghatnak lasszóval embert,vagy becsukhatják a boltot ,ahogy sokan teszik is .Itt a lényeg azon van ,hogy igazi munkát, igazi pénzzel fizessenek ki.
26/35 anonim válasza:
Mit adnak helyette? Ne légy ilyen naiv, semmit. Kapsz szép stadionokat és helikopterről lelőtt szarvasokat, arra kell a pénz. A többség már észre sem veszi, hogy éppen mikor nyúznak le róla még egy réteg bőrt. Maradt még néhány hely, ahonnan lehet lopni, de ez sem fogja felháborítani az agymosottakat, tapsolnak is hozzá.
27/35 anonim válasza:
Akkor menjetek tüntizni . Az biztos megoldja a dolgokat .
28/35 anonim válasza:
Jaj 54%-os nem az a szégyen, hogy buta vagy az a szégyen, hogy még büszke is vagy rá...
29/35 anonim válasza:
Látod ,neked még önbecsülésed sincs :) én legalább tudom hogy mi, hogy működik és nekem hogy jobb és nem verem magam olyan dolgokért a földhöz ami ellen nem tudok tenni semmit.
30/35 anonim válasza:
Végül is így is lehet gondolkodni, igazi hízódisznó mentalitás, semmi baj nincs vele, csak aztán majd jön a böllérkés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!