Nem túlzás Orbánnak ez a mai kijelentése, hogy naponta 12000 migránstól védik meg Magyarországot meg Európát?
Figyelt kérdés
Naponta 12000? Mert akkor ez már nem migránsválság hanem zombiakopalipszis. Nagyon nehéz úgy értelmezni, hogy ő ezt nem is úgy értette. Vagy már megint félrebeszél? Mert ilyen nincs.2018. jún. 16. 19:18
21/26 anonim válasza:
Láttad te már azt a kerítést?
Még vizuális akadálynak is hitvány a legtöbb részen! Amit az újságban láttál, az a VIP-idiótáknak szól; a valóságban meg egy tyúkketrec hatású drótkerítés.
22/26 anonim válasza:
Na mindjá jön Harkálypöszi meg Takibácsi hogy nem úgy van az Ojbán a nagy védelmező bizony!
Még amikor 2015-ben jöttek tömegével akkor is mindegyik húzott tovább nyugatra...senki se akar itt letelepedni. Még az őslakosok is lelépnek innen.
23/26 anonim válasza:
De. Egytől se védi meg, sőt beenged mindenfélét szabadon, ha fizet.
24/26 anonim válasza:
Magától és a családjától nem tudna minket megóvni, hogy élhető legyen ez az ország?
25/26 anonim válasza:
Ez egy teszt, hogy hányan nézték?
Jó; én néztem, szerintem nem 12 ezret mondott. Valahány ezret, de nem 12-t.
Biztos annyit, amennyi 15-ben nyáron átlagosan jött.
Nem azért mondom, de OV nem szokott félrebeszélni; még mindig van, aki nem látja?
26/26 anonim válasza:
#25: Orbán nem szokott félrebeszélni. :DDD nap vicce. Hazudik éjjel-nappal a komplett Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!