Naponta 2500 ft élelmiszerköltség az túlzás? Egy emberre.
Mi olyan ~800-900 ft-ért rendeljük az ebédet, de az csak főétel, leves nélkül. Ha étkezésenként ennyit számolsz, akkor szerintem reálisnak tűnik az a 2500 ft, hogyha rendelésről van szó.
Nyilván, hogyha mindent te csinálsz meg, előre bevásárlással, akkor olcsóbban kijön, de ha rendelsz, akkor abban benne van másnak a munkadíja is. A kajádat megcsinálják helyetted és kiszállítják.
Szerintem nem túlzás.
Szerintem sok.
Éppen most főztem egy nagy fazék ragulevest és azt eszem vagy 5 napig. Kábé az megvolt 2500-3000 forintból és van benne sok husi és mindenféle zöldség.
Köszi az eddigi válaszokat. Látom vannak többen akik keveslik is vagy reálisnak gondolják, ennek örülök.
Sajna 5 napig egy ételt nem fogok enni, azért nem gondolom érdemesnek üst mennyiségű ételt készíteni, ez nagy családnak lehet optimális.
Attól függ.
Hány éves vagy és mit csinálsz/dolgozol?
Ha egyetemista vagy és kolis, akkor sok, ha egyedül élsz akkor egyénfüggő, ha nagycsaládos, akkor jó az üst mennyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!