Újabb válság? 8 év után? Nem vagyok összeesküvés elméletek híve, de nekem ne mondja senki, hogy ez nem kreált dolog.
"Nem vagyok összeesküvés elméletek híve"
Te aztán nem.
Valaki írta hogy a kapitalista rendszerbe van kódolva. Igen de pontosabban:
Ezek a válságok a jelenlegi bank és tőzsdei rendszerbe vannak kódolva. Az ilyen válságok valójában nagyobb korrekciók amikor minden aminek értéke van visszaesik a reális érétékére.
Korrekciók hónapról hónapra is megtörténnek csak olyan kis mértékben hogy nincs észrevhető hatásuk.
Elkezdenek nőni a buborékok és kipukkannak majd utána ismét elkezdenek nőni és újra kipukkannak és ez ismétlődik a végtelenségig amíg nem szabályozzák világszinten a banki és pénzügyi rendszert. Ami valószínűleg soha napján lesz mert a pénzügyi elitnek érdeke hogy ezek a ciklusok így működjenek. A pénzügyi elit természetesen tudja hogy mikorra várhatja a következő nagy korrekciót azaz válságot és még aktívan igyekeznek is előidézni ha az magától nem történik meg akkor amikorra várják.
Mi lenne erre a megoldás? A kriptopénzek ! Ha-ha-ha. Dehogyis: a kriptopénzek is ugyanúgy felfújődnak és nagy korrekció után visszazuhannak a reálisabb értékükre mint bármilyen más tőzsdei eszközök. Ugyanúgy ezek is a pénzügyi elit kezében vannak már mint minden más. Nincs menekvés.
"Ha ők látnak valamit, akkor lehet ha van benne valami, de ez a '10 évenkénti válság kissé túlzás, 1873, 1929, 1980, 2008-ban voltak nagyobb zsugorodások."
Egyáltalán nem túlzás. Az általad felsoroltak a nagyobb válságok, én pedig azt írtam, hogy kb. 10 évenként vannak kisebb-nagyobb válságok. A kisebbeket annyira nem tartja számon a történelem.
#16 Kérdező
Megcsillantottad kifejlett intellektusodat és a csiszolt modorodat?
Hát, az ilyen "csillogást" én inkább égésnek nevezném. Nagy-nagy leégésnek.
Aha.
És mindezzel azt akartad bizonyítani, hogy a modorodat illetően nem volt igazam?
Hát, nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!