Újabb válság? 8 év után? Nem vagyok összeesküvés elméletek híve, de nekem ne mondja senki, hogy ez nem kreált dolog.
Nem 8, hanem 10, mivel 2008-ban volt legutóbb. A kapitalista rendszerbe pedig bele van kódolva, hogy 10-12 évente egy kisebb-nagyobb válságon megy keresztül, szóval ez teljesen reális.
De tudod mit? Teljesen igazad van, már megint az illuminátik tesznek kereszteb az Árja Magyaroknak.
Lehet, hogy kreált, ahogyan minden válság az volt korábban is.
De az, hogy a jeleket felismeri egy vezető és megpróbál elébe menni a költségvetés meghatározásakor, az nem azt jelenti, hogy ő okozná a válságot.
Az előző válságnak is voltak jelei bőven. A szakemberek évekkel előtte mondogatták, hogy túlságosan sok hitel van kint a piacon stb. stb. MAJD VALAMIKOR ennek meg lesz a hatása, kára, következménye. Azt senki nem tudta megmondani, hogy pontosan mikor.
Azonban azok a kormányok, amiknek stabil volt a gazdálkodásuk, erős a gazdaságuk, azok könnyebben átvészelté, míg amelyiknek gyenge és sok devizahitellel terhelt, mint a mien, az pedig nagyon ráfázott.
Gyurcsányékat még az eu-s és más szakemberek is figyelmeztették kintről, mekkora kockázatot jelent a devizahitelek ekkoráre nőtt mértéke, de nem hallgattak rájuk.
Azok a gazdaságban érdekelt emberek, akik msok kárán nyerészkednek vagy éppen egy válság okozta káoszban tudnak pénzt szerezni maguknak, azok bizony mindig mindent megtettek azért, hogy az a válság ki is robbanjon.
Nem kell feltétlenül olyan nagy válságra gondolni, mint a 2009-es, elég az, ha elkezdenek megnőni a kamatok, ha tovább gyengül az euro, akkor az viszi lefelé a forintot, ha az usa ténleg nem enged be autókat a piacára amiket itt gyártanának le nálunk vagy éppen valamilyen másféle gazdasági döntés a nagyhatalmaktól, ami a mi kis gazdaságunkra nagy hatással lenne.
A költségvetés tervezete nem arról szól, hogy baj van, hanem arról, hogy HA esetleg baj lenne, akkor az NÁLUNK ne okozzon olyan gondot, mint pl. a 2009-es válság okozott akkor.
Második...ha szerinted is jó ez így akkor sajnállak és vegetálj te a többi 999999 honfitársad helyett. :) Ez ,hogy 10-12 évente számítani kell rá olyan,mint a modern autók pl. Szerinted egy kocsinál normális,ha rendeltetés szerű használat mellett 2-3 évente nonstop szervízbe kell vinni nem kopóalkatrészek miatt? Úgye,hogy nem... Aztán nekem ne gyere azzal,hogy ez 2 külön dolog mert csak a példa kedvéért írtam. Azzal sem,hogy mondjak jobb rendszert tőle,mert nem az én tisztem. Ha nem a sok okosnak akik olyan pozícióban vannak. :) Ha meg már árja megyarozol had idézzem a főnököd:
A magad fajta nem fog hiányozni ne aggódj. :)
Amikor a fideszes kérdező együtt retteg Sorossal ugyanattól...
egyébként nem nyolc az, hanem 10, ha pedig az eurózóna válságát nézzük az csak 2013-ban ért véget, akkor meg 5 bár gondolom, bizonyos körökben 2010-ben végét ért a válság, a nyolc szűk esztendő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!