Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MI a véleményetek az FN ezen...

MI a véleményetek az FN ezen cikkéről?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 16. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
37%

Még mindig ezen rágódnak. Emelkedni fog a minimálbér. Tehát nem lesz kevesebb a bér. 2 év alatt kiegyensúlyozzák. Befagyasztják a közműdíjak árainak emelését. Csak gázt 30%-al akarták emelni a szolgáltatók.

Jó volna ha ez a szociduma "kevesebb lesz a bér" feledésbe merülne már, mert marhaság.

2010. jún. 16. 11:13
 2/7 A kérdező kommentje:

Már bocsi

Nem hiszem, hogy a cikk a minimálbéresekről szól. Mert azzal én nem leszek előrébb, hogy a cégnél a takarítónő fizetését megemelik (min.bér),az én bérem attól bruttó 110.000 Ft fog maradni.

2010. jún. 16. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom,hogy a 11.13 közgazdász-e, de abban biztos vagyok,hogy ő a magasabb keresetűek közé tartozik.

Amióta a téma felvetődött,legalább 10 hozzáértő,különböző nézetű (természetesen Fideszes nem nyilatkozik) elemző írását olvastam. Nekik jobban hiszek,mint egy önjelölt Fidesz-imádónak. Mellesleg én is közgazdász vagyok,és én is végeztem számításokat.

Aki élt az előző kormányzásuk alatt,és a kiskeresetűek közé tartozott,az a saját bőrén tapasztalta,hogy a kedvezmények CSAK a magaskeresetűeknek kedveztek, a kiskeresetűek pedig szívhatták a fogukat. Miért várnék el más retorikát most tőlük?

A cikkben foglaltak igazak,a ma ismert kommunikáció alapján. Azt természetesen senki nem tudja,hogy miként fogják majd megvalósítani. A Fidesztől megszokott a 180 fokos fordulat!

2010. jún. 16. 12:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Csak az a lényeg, hogy a szegény még szegényebb, a gazdag meg gazdagabb lesz. Na azzal, hogy megemelik a minimálbért, ez persze minden szép és minden jó, de a munkáltatóknak ki is kell majd fizetni. És azért mert csökkentik 10%-ra az adójukat, kötve hiszem, hogy azt a pénzt a megnövekedett járulékokra fogják költeni.

Tehát ergo csak nőni fog a feketemunka.

És már csak egy kötelet kell venni a kiskeresetűnek, akkor lesz teljes az élet. Továbbám, még az árfolyamot is elintézték a hiteleseknek egy időre, ott is nő a kiadás jócskán.

2010. jún. 16. 12:45
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Mekkora duma,hogy befagyasztják a gáz árát..Mintha tőlük függne...és vannak emberek akik beszopják.
2010. jún. 16. 12:46
 6/7 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok, akik eddig rendesen bejelentett jövedelmen adóztak, pl. te is kérdező azok bérének csökken az értéke, szinte minimálbérért fognak dolgozni

Akkor ki a fenének éri meg????

A többi pedig csak egy jól táltalt fideszes mese.

2010. jún. 16. 12:47
 7/7 A kérdező kommentje:

Igazán azt nem értem, hogy a Fidesz hívők miért nem látják be, hogy vannak dolgozó emberek a minimálbér és a bruttó 230.000 Ftos sávban is.

Hiába próbálunk mi legálisan dolgozni, lassan tényleg csak a feketemunkák maradnak.

2010. jún. 16. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!