Mit szóltok hozzá, hogy 19 millárd Ft-ba kerül a 2011-es népszámlálás? Mi kerül ezen ennyibe?
19:10
"Miért van erre szükség?"
Igazad van, a kormányzatnak semmi szüksége nincs rá, hogy statisztikai adatokkal rendelkezzen az országról :)))
Néha megrémülök, hogy mekkora hülyékkel vagyok összezárva ebben az országban. A sok tipikus kádárista "kisemberrel".
"Mit szóltok hozzá, hogy 19 millárd Ft-ba kerül a 2011-es népszámlálás? Mi kerül ezen ennyibe?"
Hívd fel a KSH-t, és kérdezősködj.
Egyébként gondolom ugyanaz, mint ami átszámítva 90 mrd forintba került a legutóbbi ausztrál, vagy 149 mrd forintba került a legutóbbi brit népszámláláson.
19:41
Attól mert neked ez a véleményed másnak pedig az,még nem kell lehülyézni a másikat.Mindenki saját magából indul ki.
Néha megrémülök, hogy mekkora hülyékkel vagyok összezárva ebben az országban. A sok tipikus kádárista "kisemberrel".
1.Nem éltél a Kádár rendszerben ezek szerint,de tény hogy abban az időben mindenkinek volt munkahelye(gyárak ahol dolgozhattak az emberek)még a kis ember is jól érezte maagát el tudtak menni családostúl étterembe stb
2 A mai rendszerben nincs munkalehetőség,minimálbérből család mellett örülhetsz ha tudsz valamit enni..
Meg lehet kérdezni hogy ki melyik rendszert szeretné jobban.
20:10
"Szükség van rá,de 19 milliárdért nekem inkább ne csináljanak semmit"
Nem is neked csinálják, tökfej. Az országnak van rá szüksége.
És ennyibe kerül. Amint látod, külföldön sem olcsóbb mulatság.
20:29
Mindenkinek volt munkahelye, hivatalosan nem volt munkanélküli az országban egy időben, az más kérdés, hogy az emberek szakképzettek voltak-e, azt csinálták-e amihez értettek, és igazából volt-e munka. Érdemes megnézni a Magyar retro c. dokfilmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!