Mit szóltok hozzá, hogy 19 millárd Ft-ba kerül a 2011-es népszámlálás? Mi kerül ezen ennyibe?
20:27
Valóban igazad van,mindenkinek csinálják,az ország állampolgárainak.De vajon megkérdezték erről az állampolgárokat hogy mi a véleményük,hogy fel tud-e vállalni most ennyit az ország?Igen tény és való más országokban is drága,de más országot szerintem ne hasonlítsunk Mo-hoz(jobbak az anyagi feltételek,többet keresnek).Úgy látszik csak téged nem zavar ez az egész(lehet azért mert olyan jó az anyagi helyzeted),mert ezt a pénzt az adófizető állampolgárokon fogják behajtani,újabb adók formájában.
"De vajon megkérdezték erről az állampolgárokat hogy mi a véleményük,hogy fel tud-e vállalni most ennyit az ország?"
Még szerencse, hogy nem kérdezik meg a hozzád hasonló debileket költségvetési kérdésekről.
22:11
22:11
"Még szerencse, hogy nem kérdezik meg a hozzád hasonló debileket költségvetési kérdésekről."(Mindenki magából indul ki) én nem debileztelek téged,attól mert még eltérő a véleményünk nem kell debilezni a másikat(de ez csak téged minősit).
Egyetemi oktatóm szerint, aki benne volt ebben a bizottságban, akik tervezték ezt a népszámlálást, olyan 40 milliárd lett volna, ha csak papíron lehet megcsinálni, nem csak neten.
És azt mondta hogy a netes lehetőség miatt kb értelmetlen az egész, mert annyira torzulni fog az egész. Nincs meg a kontroll, amit a személyesnél a kérdezőbiztos képvisel... Aki visszakérdez, ha valami látszólag hülyeséget mond a válaszoló.
"És azt mondta hogy a netes lehetőség miatt kb értelmetlen az egész, mert annyira torzulni fog az egész. Nincs meg a kontroll, amit a személyesnél a kérdezőbiztos képvisel."
Ez a veszély bizony fennáll. Az olcsóság árát drágán meg kell fizetni. Olcsójánoskodó "kisemberek" és az ő igényeiknek megfelelő politikusok így fuserálnak el egy olyan aránylag egyszerű dolgot is, mint egy népszámlálás.
Nem tudom milyen bizottságban lehetett a 2-vel ezelőtti oktatója de oltári baromságot mondott.
A netes adatok ugyanúgy torzíthatóak ahogyan eddig torzíthattam az adatokat ha saját magam töltöttem ki a kérdőívet, amiért csak visszajött a biztos, de át NEM nézte. Legalábbis az adott válaszok szempontjából.
Tehát a torzulásra a régi rendszerben is esély volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!