Szerintetek van rá esély, hogy valaha Orbán Viktor leüljön Puzsér Róberttel egy vitára?
"Wbiker, épp a napokban olvastam az egyik rajongójától, valamelyik online médium kommentszekciójában. Az illető ezzel támasztotta alá, mekkora értelmiségi P.R.:D"
Ez pontosan 1, azaz egy ember véleménye volt. Az is sokat elmond, ha ez alapján akarsz általános véleményt megfogalmazni.
"Wbiker, nekem az mond el sokat, hogy te kizárólag abban tudsz gondolkozni, hogy mindenki mások véleménye alapján alkot sajátot.:D"
Bocsáss meg, melyikünk hivatkozott etalonként egy ember véleményére? Te, vagy én?
"Amúgy, ha már személyeskedünk" csak a magad nevében beszélj, nem személyeskedtem.
"Kezdem érteni, miért tekintesz olyan ájult tisztelettel a Puzsér-féle nagyhangú megmondóemberekre."
Ezt miből szűrted le?
Wbiker, hadd idézzem magamat, ha már nehezedre esik az értő olvasás:
"Max azok körében "értelmiségi véleményvezér", akik képesek idióta showműsorokat nézni, hogy röhögjenek a beszólásain, pont ennek a szintnek felel meg."
Ebből hogyan is szűrted le, hogy SZÁMOMRA az az egy vélemény az etalon?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!