Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek van rá esély,...

Szerintetek van rá esély, hogy valaha Orbán Viktor leüljön Puzsér Róberttel egy vitára?

Figyelt kérdés
2018. jún. 3. 20:39
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
15%

"Alsó hangon ötször olyan intelligens, mint Orbán"

Erre a számra van valami bizonyíték szerűséged, vagy csak úgy kitaláltad? Feltételezem, hogy utálod Orbán Viktort, de ezt a szám szerintem nem stimmel. Az intelligenciának több fajtája is létezhet/létezik, szerintem nincs mértékegysége, tehát nincs mit szoroznod öttel szerintem.

2018. jún. 3. 23:30
 12/45 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem van rá esély. Aki azt írja, hogy nincs szerintem téved. Bárkinek van esély vitatkozni még Orbán Viktorral, az más kérdés, hogy fog e vele vitatkozni vagy sem. Szerintem sem fog Puzsér Róberttel vitatkozni Orbán Viktor, viszont esély van rá, hogy fog. Én nem tudok olyan dolgot, ami ezt kizárná.
2018. jún. 3. 23:31
 13/45 anonim ***** válasza:
71%

"De az ember "súlycsoportját" és a ranglétrán való hovatartozását, sajnos nem az intelligencia határozza meg, hanem a hatalom."

Nemtom, nektek amúgy megvan, hogy volt egy ilyen felvilágosodás nevű izé bő 200 évvel ezelőtt, meg hogy minden ember egyenlő? Csak mert azt veszem észre, hogy a magyarok nem igazán értik ezt az egész demokráciásdit.

2018. jún. 3. 23:57
 14/45 anonim ***** válasza:
84%
Én ketlem, hogy Orban, barkivel is leül vitázni. Végülis, mi szüksége lenne ra?
2018. jún. 4. 03:09
 15/45 anonim ***** válasza:
79%
Orbán senkivel sem ül le, aki valódi kérdéseket tesz fel neki.
2018. jún. 4. 05:32
 16/45 anonim ***** válasza:
2%

Természetesen van rá esély.

csak annyi kell hozzá, hogy összehozzanak egy olyan pártot vagy pártszövetséget, amelyik valóban kihívója lehet a fidesznek és ezen párt vagy pártszövetség értelmes módon képviselje a választókat, valódi felvetéseiklegyenek az ország jövőjéről, na meg hogy ezen párt vagy pártszövetség vezetője vagy miniszterelnök jelöltje Puzsér legyen.

Van rá 3 évük, még megpróbálkozhatnak vele.

Hogy MEKKORA esélyt látok mindennek, az más kérdés. Szinte semekkorát, látva Puzsér munkásságát, ami szándékos hergelése a vitázóknak, olvasóinak, hallgatóinak.

2018. jún. 4. 10:05
 17/45 anonim ***** válasza:
85%

"Természetesen van rá esély.

csak annyi kell hozzá, hogy összehozzanak egy olyan pártot vagy pártszövetséget, amelyik valóban kihívója lehet a fidesznek és ezen párt vagy pártszövetség értelmes módon képviselje a választókat,"

Tehát most azt állítod hogy a polgárok alkalmazottja csak akkor hajlandó szoba állni a főnökeivel ha pártot alapítanak?

Azt ugye tudod hogy ő egy szolga? nem a polgároknak kell tisztelni egy politikust egy valódi demokráciában hanem a politikusnak kell beszámolnia arról mért fizetik őt a polgárok!!!

Kicsit el vagy tévedve a demokrácia fogalmával

2018. jún. 4. 11:32
 18/45 anonim ***** válasza:
3%

Inkább te vagy eltévedve.

A kérdés az volt, hogy Orbán leül-e VITÁRA Puzsérrel, nem az, hogy beszél-e vele vagy nyilatkozik-e neki, netán szóba áll-e vele. VITÁZNI akkor fog, ha értelme lesz a dolognak, vagyis ha Puzsér éppen úgy egy támogatott politikai vezető lesz, mint Orbán és reális az esélye annak, hogy az ő elképzeléseit támogatják majd a választók.

Figyelj a kérdésre, mert így nagy égés!

2018. jún. 4. 11:42
 19/45 anonim ***** válasza:
86%

"Figyelj a kérdésre, mert így nagy égés!"

Puzsér Magyar állampolgár? igen

Puzsér adózik? igen

Puzsér választó joggal rendelkezik? igen

Akkor Puzsér alkalmazottja is orbán? igen

Az alkalmazottaknak jelen társadalmi berendezkedés szerint igenis válaszolnia kell a munkáltatója (minden Magyar állampolgár) számára.

Te ne égesd magad hogy nem vagy tisztában mit is jelent miniszterelnöknek lenni, ő egy közszolga, értem én hogy diktátorosdit játszik de ha 10 millió szavazóból 10 millió rá szavaz akkor is kutya kötelessége közszolgaként az állampolgárokat szolgálni beszámolni a munkáltatóinak

arról mit csinál hisz az alkalmazottunk.

Unortodoxiában tévhit hogy a miniszterelnök a polgárok felett áll, pont fordítva van, mint te se úgy sokan mások sem fogják fel a demokrácia lényegét.

Miben nem értesz egyet? Fejtsd ki kérlek

2018. jún. 4. 11:51
 20/45 anonim ***** válasza:
78%
Orbán 2006 óta minden vita elől menekül, így kizárt.
2018. jún. 5. 12:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!