Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek van rá esély,...

Szerintetek van rá esély, hogy valaha Orbán Viktor leüljön Puzsér Róberttel egy vitára?

Figyelt kérdés
2018. jún. 3. 20:39
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Nem cseréltem össze a neveket!!! Amúgy aki egy csöppet is tud gondolkodni az semmi esetre sem ül le vitatkozni egy hepciaskodó majommal. Szerintem sértő is lenne a miniszterelnökunket osszeengedni egy ilyen ripaccsal.
2018. jún. 12. 06:18
 32/45 anonim ***** válasza:

Utsóelőtti...

Akár nézzük az egész Hajdú ügyet. Valaki mert szólni ellene? Volt Puzséron kívül,aki meg merte mondani neki,hogy amit csinál az ocsmány,ízléstelen és úgy sz*r ahogy van? Nélküle Hajdú még mindig csinálná tovább a szrságait:D

2018. jún. 12. 07:51
 33/45 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nagyon jó lenne egy Puzsér-Orbán vita. Aztán döntse el mindenki,kinek ad igazat:)
2018. jún. 12. 07:58
 34/45 anonim ***** válasza:
#34 Ha Puzsér alkalmatlan a NER-ről szóló vitára Orbán Viktorral, nem értem, miért nem használja ki ezt az alkalmat a miniszterelnök, hogy még több szimpatizánst gyűjtsön a politikájának. Elvégre ő minden magyar választópolgárt képvisel állítása szerint. Tekintettel arra, hogy Puzsér egy értelmiségi véleményvezér egyre növekvő követőtáborral, nem gondolom, hogy időpazarlás lenne a miniszterelnök számára leülni vele vitázni – kamerák előtt.
2018. jún. 12. 10:33
 35/45 anonim ***** válasza:
0%

" Ha Puzsér alkalmatlan a NER-ről szóló vitára Orbán Viktorral, nem értem, miért nem használja ki ezt az alkalmat a miniszterelnök, hogy még több szimpatizánst gyűjtsön a politikájának. Elvégre ő minden magyar választópolgárt képvisel állítása szerint. Tekintettel arra, hogy Puzsér egy értelmiségi véleményvezér egyre növekvő követőtáborral, nem gondolom, hogy időpazarlás lenne a miniszterelnök számára leülni vele vitázni – kamerák előtt."

Orbánnak NINCS szüksége arra, hogy még több szimpatizánst gyűjtsön. Így is sz..rrá vert benneteket, zsinórban éppen harmadszor, és azóta is töretlenül nő a Fidesz népszerűsége. Arra végképp semmi szükség, hogy egy pszichopata, nárcisztikus pojácát felemeljen magához, mintha Puzsér bárholm bármilyen területen tényező lenne.:D Max azok körében "értelmiségi véleményvezér", akik képesek idióta showműsorokat nézni, hogy röhögjenek a beszólásain, pont ennek a szintnek felel meg.

2018. jún. 12. 21:06
 36/45 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó! Azért az sokat sejtet, hogy Puzsér neve hallatán neked mindössze egyetlen műsor jut eszedbe, amivel azonosítod.
2018. jún. 12. 22:26
 37/45 anonim ***** válasza:
Wbiker, épp a napokban olvastam az egyik rajongójától, valamelyik online médium kommentszekciójában. Az illető ezzel támasztotta alá, mekkora értelmiségi P.R.:D
2018. jún. 12. 22:42
 38/45 anonim ***** válasza:

"Max azok körében "értelmiségi véleményvezér", akik képesek idióta showműsorokat nézni, hogy röhögjenek a beszólásain, pont ennek a szintnek felel meg."

Vagy azok körében "értelmiségi véleményvezér",akik nem arra figyelnek,hogy hogyan fejezi ki magát,hanem a mondanivalójára. Mert akik csak azért vannak oda Puzsér ért,mert jó beszólásai vannak,azoknak tényleg annyi is a szintjük. Aki viszont arra figyel,hogy mit mond,és nem arra hogy hogyan mondja,azok számára lehet "értelmiségi véleményvezér".

2018. jún. 13. 01:18
 39/45 anonim ***** válasza:

#35 Kérlek javíts ki, ha tévedek, de tudtommal a pártok nem a győzelemért indulnak a választáson, hanem az ország saját értékrendjük szerinti kormányzásáért, melynek a győzelem az eszköze.

Tagadhatatlan, hogy Orbán politikájával sokan nem értenek egyet – a szavazatot leadott választópolgárok körül-belül 51%-a van ezzel így –, ám ő állítása szerint mégis minden magyar állampolgárt szeretne képviselni. Ebből szerintem logikusan következik, hogy elmegy, és széles publikum előtt ütközteti érveit Puzsérral. Amennyiben Puzsér alkalmatlan a vitára, ahogy azt te is állítod, nem fog tudni hatásosan érvelni, melynek eredménye az, hogy a vita végére Orbán Viktor több magyar polgárt fog képviselni mint előtte. Nem látom be, ez miért rossz, értelmetlen vagy kerülendő.

2018. jún. 13. 02:22
 40/45 anonim ***** válasza:
7%
Puzser mint értelmiségi véleményvezér. Na ezt kikérem az értelmiség nevében. Ő a futballhuligánok között talán lehetne vezér, de kicsit magasabb szinten ő egy nulla.
2018. jún. 13. 06:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!