Orbánt vagy Gyurcsányt vetitek meg jobban?
Figyelt kérdés
Kommentelés elött próbáljatok meg visszarepülni az időben Gyurcsány 8 évébe is :D2018. máj. 30. 18:53
33/36 anonim válasza:
Ha jól számolom, 14-5 Orbán javára, ami jól mutatja, mi a baj a választásokkal... Gyurcsány pár év alatt megduplázta az államadósságot, sokáig úgy nézett ki, államcsőd lesz, mint Argentínában, de még akkor is haknizgatott, ahelyett hogy tett volna valamit. Az életszínvonal majdnem a felére zuhant évtizedekre... Orbán idejében nagyjából megmaradt. Bár a ballibeknek eleve csak a szólásszabadság fontos, az életszínvonal sokadlagos.
34/36 anonim válasza:
Akik Gyurcsányt kevésbé vetik meg, azok melyik oldalon is álltak 2006-ban? Vagy a szüleik, ha ők még gyerekek voltak.
Ilyen könnyű felejteni? Ez iszonyat.
35/36 anonim válasza:
#35 a "zemútnyóócév" után könnyű felejteni... mert azóta sokkal elqrtabb az egész. Akkor még benyeltem a fütyisz rizsáját. 2011-ben jöttem rá, hogy nemhogy jobb, rosszabb lesz El Qró-nál, amikor már azt is láttam mit csinál, nem csak azt hogy mit mond...
36/36 anonim válasza:
Orbán, egy populista, etnicista neonáci.
Egyértelműen ő a nagyobb gonosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!