Előbb nem Gyurcsányt kellene eltakarítani?
A nagy kormányváltás helyett.
Ha az az alak eltűnt végre, jöhet az MSZP, majd felépíteni egy normális ellenzéket, esetleg utána jöhet a kormányváltás.
Hát érdekes volt, amikor a választások után összeültem egy ismerősömmel és kibeszéltük, hogy elég nagy százalékvan Gyurcsány az oka, hogy Fidesz-szavazók vagyunk.
Mi nem vagyunk elégedettek, de túlzottan elégedetlenek se, szerintünk nem olyan rossz itt, szerintünk minden kormány kb ilyen korrupt lenne. Ellenben Gyurcsány: rémálmainkban se térjen vissza.
Én 2 dologtól féltem volna:
Ha nem Fidesz, akkor
- nagykoalíció, élén Gyurcsánnyal,
- DK-MSZP koalíció, élén... Na kivel? :D
Az biztos, hogy a legtöbb normális embert elriasztja qrcsány puszta jelenléte.
Ahogy a szocik is végre feloszlathatnák magukat.
Pont ez az, h Gyurcsány tesz azért hogy kormányváltás legyen, ő nem hagyja annyiban a csalást.
Gyurcsány volt az aki a többiekkel akart egyesülni (de ők nem hagyták)
Amúgy is jófej és megértő.
Tudja mi a dolga és mindig is tudta.
Gyurcsányra épeszű politikai erő úgy tekintene, mint a leprásra, semmilyen politikai közösséget nem vállalna vele, de még a viszkit se fogadná el tőle. Különösen igaznak kellene lennie ennek az MSZP-re, Gyurcsány egyetlen és elévülhetetlen érdeme, hogy úgy tette padlóra a volt pártját, hogy azóta se bírt talpra állni. Ezután csinált egy új pártot, befogva az mszp maradék szavazóinak harmadát.
Mindezek után az mszp és a dk választási szövetséget köt, az lmp tárgyalgat, a jobbik taktikai szavazásra buzdít.
Az ellenzék vezéregyénisége a mai napig az a Gyurcsány, akinek a puszta jelenléte elég a fidesz kétharmadhoz. Harmadszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!