Ha az ellenzék lemegy vidékre és felvilágosítja a "parasztokat" a kulisszák mögötti világról van esély 2022-be?
Minden értekezés konklúziója az, hogy a Fidesz választási győzelmének az oka a "sötét" vidék, akik amolyan felvilágosítatlanságban szenvednek. Csak az M1-est nézik, mert szegényeknek más nincsen. Az ellenzéki politikusok arra a következtetésre jutottak, hogy le kell menni illetve már rég le kellett volna menni, ott rendbetenni fejben az embereket,arról hogy mi a valóságos helyzet. Milyen a világ a kulisszák mögött. Így sikerülhet?
Az idexbe is azt olvasni erről, [link] hogy azok az emberek, akik munkások, (paraszt=dolgozó,földművesek) akik nem értelmiségi emberek és azért mert tanulatlanok könnyű megevezetni őket, így nyert a Fidesz, de ha felvilágosítjuk őket van esély a 2022-es ellenzéki sikerre?
36os! Mindenütt a Fidesz nyert csak közbe a szavazók 52%a másra szavazott. Azt, hogy Miskolcon például 38%al nyert a fideszes tag az magyarra lefordítva azt jelenti, hogy a szavazók 62%a nem rá szavazott.
Furcsa kis álomvilágban élnek a fideszesek, ahol a 38-40% az kétharmados győzelem a városokban is. :-D
Láttam Orbánkátokat, amikor elnyammogta, hogy mindenütt kétharmadal nyertek, te meg vagy olyan sötét, hogy be is szopod, mind óvodás a babapiskótát.
Miskolcon, Pécsen, Nyíregyházán, Szegeden, de b##zd meg még Debrecenben se volt meg a fidesz abszolút többség.
ezek meg csak azok a városok, amiket lecsekkoltam.
az, hogy ebből a végén ti fölényes győzelmet vizionáltok mindenütt az amiatt van, hogy az ellenzéki szavazók négyfelé szavaztak, plusz faluhelyt rengeteget hozott a Fidesz meg ti benyaljátok Orbán minden szavát ha ő azt mondja, hogy mindenütt nyertetek, akkor mindenütt.
teljes joggal féltek csak tudjad, ha a falvakban is kampányolni kezdenek az ellenzéki pártok, és ott is csak ilyen 40%ot kap a Fidesz szarban lesztek. Budapesten és a nagyvárosok többségében ugyanis 40% körül szerepelt a Fidesz csak azért nem értekeztek visítva a lecsúszott vidéki komcsikról, akik még mindig visszavárják Kádárt Miskolcon, Pécsen, Szegeden mert a szétszavazás miatt megvan az illúziótok a fölényes győzelemről.
"az, hogy ebből a végén ti fölényes győzelmet vizionáltok mindenütt az amiatt van, hogy az ellenzéki szavazók négyfelé szavaztak"
Na épp ez az, az ellenzékiek 51%-nyian voltak, egy hónapja sulykolták nekik, hogy az esélyes jelöltre kell szavazni, még meg is mondták kerületre lebontva, hogy hol ki az, de 10-20%-nál többen nem szavaztak át. Most meg megy a sírás a választási rendszerre. Akkor ki is a hülye?
ma 09:46
Nagyon fáj a bukti még mindig ugye? ;)
Ez az egész jó példa arra, hogy a ballib haverjaid még egymás ellen is fordulnak a pénzért.
Akkor ezekre bízni az országot?
Én írtam azt hogy az ellenzéknek a határon túli magyarokkal is vastagon kell foglalkozzon. Úgy tűnik hogy az ellenzékben semmiféle önbizalom nincs. Emellett még arra sem képesek hogy kiálljanak egymásért, ellentétben a Fidesszel. Lassan már eldönteni sem tudom hogy mit akar valójában az ellenzék. Amíg ezt nem képesek megfogalmazni, addig komoly bajok lesznek. Tudomásul kéne venni hogy a 2010 előtti út nem járható. Persze nyugodtan lehet a sok kivénhedt, leszerepelt ellenzékinek sajnáltatni magát továbbra is az ATV/hír tv műsoraiban de már elég volt ebből.
Attól mert milliószor kántálják hogy korrupció, egészségügy, oktatás semmi nem fog változni.
42, 43, 44 a fideszes pici szívecskék büfikéznek, mert cáfolni azt nem tudják, amit írtam, hát igen evvan.
Nekik továbbra is a 38-40% a totális kétharmados, orbitális megsemmisítése a zellenzéknek. Mert a zellenzék kikapott tanyán, falun, városon, megyeszékhelyt, Budapesten mindenütt, de mégis a 48%ból lesz a 2/3-d 52%-ból meg az 1/3d.
Látom nehezen megy ez nektek, mert ugye gondolkodni is kéne, nem baj ringassátok magatokat a hitbe, hogy a fidesz elsöpörte az ellenzéket. Csak majd jövőre ha az önkormányzatin egy rakás megyei jogú várost bukik a fideszkétek majd tátogtok, mint ponty a homokon, hogygogy ez hogygogy a lehet? Mint Hódmezővásárhely után. Hát a miniszterelnökúr is megmondta, hogy kétharmaddal nyertünk, mindenütt, most milyen Soros-migráns ármány, hogy egy rakás megyei jogú városban kap ki a Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!