Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az ellenzék lemegy vidékre...

Ha az ellenzék lemegy vidékre és felvilágosítja a "parasztokat" a kulisszák mögötti világról van esély 2022-be?

Figyelt kérdés

Minden értekezés konklúziója az, hogy a Fidesz választási győzelmének az oka a "sötét" vidék, akik amolyan felvilágosítatlanságban szenvednek. Csak az M1-est nézik, mert szegényeknek más nincsen. Az ellenzéki politikusok arra a következtetésre jutottak, hogy le kell menni illetve már rég le kellett volna menni, ott rendbetenni fejben az embereket,arról hogy mi a valóságos helyzet. Milyen a világ a kulisszák mögött. Így sikerülhet?

Az idexbe is azt olvasni erről, [link] hogy azok az emberek, akik munkások, (paraszt=dolgozó,földművesek) akik nem értelmiségi emberek és azért mert tanulatlanok könnyű megevezetni őket, így nyert a Fidesz, de ha felvilágosítjuk őket van esély a 2022-es ellenzéki sikerre?

2018. máj. 9. 19:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/98 anonim ***** válasza:
50%
Ameddig az ellenzék ilyen gőgös, miszerint övék a kultúra, a humor, a színház, az újságírás, meg minden is, illetve a Fidesz szavazók tanyasi tamulatlan bunkók szerintük, ennek pedig hangot is adnak, addig kevés jó érzésű ember fog rájuk szavazni.
2020. júl. 9. 23:48
 92/98 anonim ***** válasza:
66%
#91 Arról nem is beszélve, hogy néha fordítva van, mikor valakit "lehülyéznek" tömören mondva.
2020. júl. 10. 08:42
 93/98 anonim ***** válasza:
71%
Engem ilyen szobrokat festékkel leöntögető, meg a tövébe sz.ró primitív horda ne akarjon "felvilágosítani"! Kezdjék magukkal először!
2020. júl. 10. 10:28
 94/98 anonim ***** válasza:
65%
Azért néha jogtalan leostobázni a vidékieket. Egyik rokonomnak volt egy pesti ismerőse, ő is lenézte a vidékieket. Lejött vidékre hozzájuk nyaralni, egyik nap kitalálák hogy besegít egy kicsit a kertben. Fordítva fogta a gereblyét az okosja, gondolom ez mindent elmond.
2020. júl. 10. 10:32
 95/98 anonim ***** válasza:
0%
#94! Szerintem meg nem igaz a mese, ez inkább elmond mindent. Már csak tudod Pesten is vannak kertek, még a paneldzsungelek között is vannak közösségi kertek, virágágyások. Bárhol láthatsz ha mást nm közmunkásokat, akik ezeket gereblyézik.
2020. júl. 10. 10:55
 96/98 anonim ***** válasza:
100%
#95 Tudom hogy Pesten is vannak kertek meg virágágyások, de ott is vannak full szerencsétlenek, úgy látszik ismerősöm barátja is pont ilyen.
2020. júl. 10. 11:03
 97/98 anonim ***** válasza:
59%
Ez a kérdés egy olyan dolog, hogy akinek nem inge, ne vegye magára. (Én is vidéki vagyok, de nem veszem magamra.)
2020. aug. 18. 19:30
 98/98 anonim ***** válasza:
40%
A qva muterod a paraszt teeee.!!!!
2020. szept. 23. 19:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!