Ha az ellenzék lemegy vidékre és felvilágosítja a "parasztokat" a kulisszák mögötti világról van esély 2022-be?
Minden értekezés konklúziója az, hogy a Fidesz választási győzelmének az oka a "sötét" vidék, akik amolyan felvilágosítatlanságban szenvednek. Csak az M1-est nézik, mert szegényeknek más nincsen. Az ellenzéki politikusok arra a következtetésre jutottak, hogy le kell menni illetve már rég le kellett volna menni, ott rendbetenni fejben az embereket,arról hogy mi a valóságos helyzet. Milyen a világ a kulisszák mögött. Így sikerülhet?
Az idexbe is azt olvasni erről, [link] hogy azok az emberek, akik munkások, (paraszt=dolgozó,földművesek) akik nem értelmiségi emberek és azért mert tanulatlanok könnyű megevezetni őket, így nyert a Fidesz, de ha felvilágosítjuk őket van esély a 2022-es ellenzéki sikerre?
3-as idézlek.
"A választások eredményének semmi köze a magyarok véleményéhez!"
Ebben azért nem kicsit tévedsz.
Mindenkinek akinek szavazati joga van,az általában cselekvőképes,tehát képes dönteni. Az is egy döntés,hogy jó nekem a fidesz,ezért nem megyek el feleslegesen szavazni. Örüljetek neki,mert ha elmentek volna,nem a kétharmad lenne a problémátok,hanem az,hogy akkor talán a jobbik jutott volna be 5%-kal,a többiek meg el sem érték volna. Persze ezek nem tények,csak találgatások,de azért fogadjátok el már azt,hogy mert most tőletek hangos az ország,az nem azt jelenti,hogy ti vagytok többen. Mindíg az kiabál akinek a háza ég,mi meg elégedetten hallgatunk,és nevetünk rajtatok,ahogy kínlódtok. Van a munkahelyemen is néhány munkatárs április 8.-a óta meg vannak vadulva,próbálnak mindent bizonyítani,meg másokat meggyőzni,persze mi csak azt mondjuk,hogy nem érdekel a politika,bocs. Mondjuk amikor a főnököm is elkezdte mondani,akkor bólogattam,hogy azt higyje hogy én is ellenzéki vagyok,pedig tudja hogy 3 gyerekem van,de hát ez van. Higgyen amit akar. Demokráciát követelve tüntettek. Ha nem lenne demokrácia,gumilövedékekkel oszlattak volna szét titeket mint 2006-ban,de eleve még engedélyt sem kaptatok volna a tüntetésre. Sajtószabadság. Hány ellenzéki hírforrás,újság van? Múltkor láttam az egyik hipermarket újságos állványán egy leleplező nevű újságot. A főcímlapon az a 2db ezres,amin felül a Mátyás király képe,az alsón a Viktor van. Apám,szerintem ha nem lenne sajtószabadság,ezért az üzletvezetőjét bilincsben vitték volna el.
Ja igen, nekem sem tetszik minden,amit a fidesz csinál. De amíg az ellenzék nem azon töri a buksiját,hogy mit tudna jobban csinálni mint a kormánypárt,hanem csak egy a közös érdek,hogy megbuktassák azt,addíg ne akarjanak kormányozni,mert nem érettek meg a feladatra. Olvastam a jobbik programját,persze nem volt türelmem végigolvasni,de a lényege leszűrhető. Ne aggódjatok,2022-ben is elmegyünk szavazni.
"Kell még ízelítő a vidékiekből? Tudok még."
Nem kell tovább bizonygatnod, hogy suttyóként nőttél fel, és az is maradtál.:D Tökéletesen odaillesz a belinkelt videón látható tüntetők közé.
Hallod az ilyenektől már nagyon kivagyok.
Vidéki vagyok, falusi, sőt mi több tanyasi és mezőgazdász. És láss csodát, nem vagyok megvezetett fideszes, de minél több ilyet olvasok annál inkább szeretnék bemenni az NVI-hez és kérni, hogy én inkább a fideszre szavazzak.
És tudod mit szoktam az M1-et is nézni, mert főleg a háttérműsorok jók és jót röhögök mikor számolom az aznapi "sorosozást". De van internet is vidéken képzeld.
Komolyan unalmas már az "értelmiség" rinyálása. Tisztességgel leérettségiztem és ha akartam volna mehettem volna főiskolára is csak nincs rá szükségem, de mivel falun élek egyből egy sötét paraszt leszek.
Ilyen szavazóbázissal nem is bánom, hogy nem került egy ellenzéki párt se hatalomra.
Ui.: Inkább ne is jöjjön az ilyen ellenzék ide vidékre...
És akkor jöhetnek a leszavazások, meg a fideszbérencezések, de ez már a századik kérdés után nagyon zavar.
Igen, ez valamennyire igaz, főleg az idősebb korosztályra.
Letargia jellemzi a vidéket, az emberek beletörődtek hogy úgy se lehet jobb, de a fidesz legalább "megvédi" őket a migránsoktól, a biztonságuk megvan. A fideszt se szeretik, de az ellenzékre konkrétan köpködnek, ez köszönhető egyrészt a közmédiának, de tényleg nem tudják őket megszólítani, nem a demokrácia meg a jogállam a legfontosabb nekik, ha egyátalán tudják, mit is jelent, hanem a minden napi megélhetésük, ami valóban, ha kicsit is, de javult a fidesz óta...
Zalai kisebb városban élek, szóval tudom mi az itteni állapot.
Budapesti ellenzéki vagyok.
De amikor látom, hogy ilyen alakokkal vagyok egy társaságba mint a kérdező, ilyenkor borzalmasan elszomorodok. Ekkora ostoba suttyóságot mint, amit az ellenzéki, agyonművelt, 444-en szocializálódott fővárosi álértelmiségi alakok művelnek a vidékiekkel szemben, ocsmány.
A legszebb, hogy ezek után még csodálkoznak, hogy a fidesz nyer aztán megy az elcseszett tüntetés, egymásra mutogatás, választási rendszer hibáztatás ahelyett, hogy észrevennék magukat.
SZÉGYEN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!