Pedig már úgy elképzeltem mindent. Annyira hiányszakma ez a kamionozás, gondoltam csak felmegy a napidíjam olyan napi 10 millióra addig. Euróban. Ááá, de ebben az országban, ez a piszok Mészáros beelőz, a ragya verje ki a húsos fejét! Pedig már szmokingot akartam csináltatni és egy Bugatti Chiron - t rendelni, hogy ne égjek, ha meg kell jelenni valahol, de ilyen körülmények között, ezeknek...
2018. máj. 7. 16:02
12/30 anonim válasza:
#9: Azt sem tartottam helyesnek. Miért kell azt hinni, hogy aki a Fidesz lopásait nem nézi jó szemmel, az más lopásainak örült? Nem mindenki kétbites idióta ám, hogy Fidesz vagy MSZP, és az egyiknek kinyaljuk a seggét, a másikat meg utáljuk.
2018. máj. 7. 16:08
13/30 anonim válasza:
"Nem mindenki kétbites idióta ám..."
Miért, mennyi kétbit?
-idióta!
2018. máj. 7. 16:15
14/30 anonim válasza:
#13: A bit két lehetséges értéket vehet fel. Az egyszerű emberek szerint a politikával foglalkozók is, vagy a Fidesznek tapsol az ember, vagy az MSZP-nek, erre akartam utalni.
2018. máj. 7. 16:20
15/30 anonim válasza:
De amúgy remekül kiragadtad a lényeget a mondandómból.
2018. máj. 7. 16:21
16/30 anonim válasza:
"A bit két lehetséges értéket vehet fel. "
Ez igaz, de ez csak 1, ismétlem egy bit,
-2 bit mennyi?
No erre írtam azt amit.
2018. máj. 7. 16:44
17/30 anonim válasza:
Igen, az olajsejkek már érdeklődnek a gázos után, ki is ez a fenomén. Az Eu annyi pénzt azért nem ad az országnak.
2018. máj. 7. 16:45
18/30 anonim válasza:
És akkor mit csinál a sok pénzzel ? Kiviszi az országból, mint a Srabag az szdsz idején?
2018. máj. 7. 17:12
19/30 anonim válasza:
#5: Ez téged minősít hogy teszel rá hogy szétlopják alólunk az országot.
Szánalmas ez a vergődés amit előadtok, mindenféle hazugságot kitaláltok, lejáratas megy ezerrel. De semmik vagytok, a nép átlát rajtatok, április 8.-án 2/3 ránk szavazott. Halte die Klappe!
2018. máj. 7. 17:44
20/30 anonim válasza:
Nem vagyok Fideszes, de ez a kerdés , inkább a humor rovatba kívánkozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!