Fideszesek! Mit szóltok hozzá, hogy Mészáros Lőrinc 2024-re a világ leggazdagabb embere lehet? Keményen dolgozott érte, nem de?
Figyelt kérdés
2018. máj. 7. 14:42
1/30 anonim válasza:
Ne fárassz. Ha az összes magyar cég az övé lenne tokkal-vonóval akkor sem lenne a közelében Bill Gatesnek, meg Elon Musknak.
2/30 anonim válasza:
Annyit Magyarországon nem lehet lopni :D
4/30 anonim válasza:
Tudod Te mennyi 100Mrd $ forintban?
-fogadjunk, hogy nem tudod kiszámolni.
5/30 anonim válasza:
Amíg az ország fejlődik és jól él a nép, én is jól élek, akkor engem teljesen hidegen hagy ki gazdagodik meg és mennyire, akár még dupla olyan gazdag is lehet tőlem.
6/30 anonim válasza:
Olcsó provokálás, de szar, hogy van internet, és fél perc alatt meg azok is azt mondják, hogy hülyeséget kérdezel aki a fidesz ellen szavaztak
8/30 anonim válasza:
#5: Ez téged minősít hogy teszel rá hogy szétlopják alólunk az országot.
9/30 anonim válasza:
"Ez téged minősít hogy teszel rá hogy szétlopják alólunk az országot."
-És Te mit tettél amikor pl az MDF majd az MSZP mindent privatizált és eladták fillérekért az ország iparát & energia-szolgáltatóit, majd bezártak lebontottak egy rahedlit?
-No, mesélj!
10/30 anonim válasza:
Én drukkolok neki. Aki nem örül, hogy Mészáros gazdagabb lesz, mint Trump, az egy európaiatlan illiberális trumpista!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!