Mekkora szerepe van abban a kommunizmusnak, hogy a magyar emberek többségénél, a nyugatias gondolkodás csírája se felfedezhető?
Figyelt kérdés
2018. máj. 5. 09:15
1/13 anonim válasza:
Mi is az a nyugati gondolkozás? Fejtsd ki légyszíves...
2/13 anonim válasza:
Pont azt akartam kérdezni, mint az 1-es.
Fejtsd ki, akkor lehet erre válaszolni!
3/13 anonim válasza:
Na, és mi légyen az a nyugatias gondolkodás?
4/13 A kérdező kommentje:
Pl mint Németország. Jóléti társadalom, ahol megbecsülik a munkást.
2018. máj. 5. 09:33
5/13 anonim válasza:
4.
Magasabb az életszínvonal Németországban? Ezt nem tudtam eddig...
6/13 anonim válasza:
Nagy szerepe van, remekül átnevelték a népet a szoci komcsi gondolkodásba, a beletörődésbe "úúúgy is lopnak azok is, jó a meleg hugyos kaki amiben vagyunk"
7/13 anonim válasza:
A magyarok egy álomvilágban élnek.
De nem csak a magyarok, mert minden országban máshogy tanítják a történelmet. Ez 1szerű tömegmanipuláció.
Annyi a lényege, hogy kérdés nélkül dolgozzon élete végéig és ne is akarjon többet.
8/13 anonim válasza:
Ja és hogy mi a manipuláció?
* Magyarország az egyetlen élhető ország a világon.
* Európán kívűl csak halál nyomor és szenvedés van
* A világon mindenki magyarországra akar jönni mert nincs ennél jobb
Stb. Ezt sorolhatnám a végtelenségig...
9/13 anonim válasza:
Amennyiben az a "nyugatias gondolkozás" az amit az EU-ban látok, akkor egyre jobban örülök, " hogy a magyar emberek többségénél, a nyugatias gondolkodás csírája se felfedezhető"!
10/13 anonim válasza:
Szerintem nincs szerepe benne. Ilyenek voltunk a szocializmus előtt is, gyönyörű áthallásos párhuzamok vannak a Horthy-rendszer és a NER között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!