Vannak ismerőseitek, akik készülnek kimenni nyugatra? Vagy esetleg ti magatok vagytok ilyenek?
Szerintem a fröcsögést akarsz látni kedves patrióta komám, inkább nézd meg a fideszes nyuggereket, vagy az enyhén kopasz fiatalokat akik egy mondatban 9 olyan dolgot mondanak amit egy normális országban egy normális nép nem nézne jó szemmel :D
Na az ám fröcsögés a javából!
Aztán magyarázd mar el nekem kedves jobberember, mitől primitívebb az ha valaki tiltakozik az elnyomás, xenofóbia és homofóbia ellen, esetleg kicsit hangosan, mint amikor 20 részeg, nagydarab, kopasz majom kiabál teli torokból hogy "mocskos bzk", "vissza erdélyt", "magyarország a magyaroké", "rohadt muszlimok", "stop soros, stop ensz" stb. stb.
Vagy mikor a fennt említett uriemberek, elmebajos faj elméletekkel, és más szociál-Darvinista agybajokkal jönnek elő, amiket sajna komolyan is vesznek, és mindenkit aki nem olyan mint ők, dunába akarnak lőni.
A különbség köztünk, Goebbels, hogy titeket a gyűlölet, a tudatlanság, a sovinizmus, a félelem, a haladás ellenzése, és más hasonló nem túl vidám dolgok motiválnak.
Bezzeg nálatok a kultúra a mocskos vidékizésben, parasztozásban, határon túlizásban, nyuggerezésben, lengyelezésben, társaiban csúcsosodik ki. :)
Meddig csinálsz még hülyét magadból ballerka?
A legtöbb ismerősöm vagy külföldön dolgozik, vagy tervezi. És bizony nem mosogatni meg rabszolgamunkát végezni. Azt látom, hogy aki itthon nem tudott egyről a kettőre lépni tíz év alatt, Németországban vagy Ausztriában (az ismerőseim körében ezek a "legnépszerűbb" célpontok) pár év alatt el tud érni egy biztonságos, kényelmes életet. Sokan csak kalandvágyból mentek ki X időre, aztán mégsem jöttek haza.
Én is tervezek kimenni, amint befejezem a sulit és lesz 1-2 év munkatapasztalatom a szakmámban.
34.
Az egyik legjobb barátom Lengyel származású, ráadásul vidéki is.
Nem beszélhetek egy egész csoport nevében, de nekem személy szerint nem a kelet európai vagy vidéki emberekkel van problémám, hanem a bigott, túlfűtött nacionalizmussal, xenofóbiával, homofóbiával, tudatlansággal és agresszióval, ami főleg ezekben a rétegekben tűnik jellemzőnek.
Amúgy meg... egy nép, vagy csoport elleni kollektív agresszió/gyűlölet a jobbosok rezortja, nem "veszem el a munkádat" ;)
Igen, a 23 milió románnal, 800000 határon túli magyar munkavállalóval is a jobbosok riogattak, uszítottak.
Ja, várjunk csak! Lehet rosszul emlékszem? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!