Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak ismerőseitek, akik...

Vannak ismerőseitek, akik készülnek kimenni nyugatra? Vagy esetleg ti magatok vagytok ilyenek?

Figyelt kérdés
Sokaktól hallom, hogy elegük volt az országból és elindulnának. mennyire igaz ez?
2018. ápr. 27. 14:25
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
jA MEG A masik, hogy a mosogatok sokszor vagjak a pofakat, ha benyujtom a 4-5 soros forditasokor a 40-50 euros arara, hogy az miylen sok meg nincs annyi penzük,meg alkudoznak. hat sajnalom, itt ilyen arak vannak, ha sokkaljak az itteni arakat menjenek haza mosogatni
2018. ápr. 27. 16:38
 12/37 anonim ***** válasza:
37%

Jó, nem is azt mondtam, hogy kint egy mosogató is úgy él mint egy császár, csak azt, hogy sokkal jobban meg tud élni, mint Magyarországon.

2018. ápr. 27. 16:43
 13/37 Vrynn ***** válasza:
63%
Ha kint mosogatásból "jól" meg lehetne élni, akkor egyszerűen nem lennének ott hajléktalanok, bűnözők, vagy kéregetők a pályaudvaron. Csak a padlót kell fölmosnod, és van hol laknod, tudsz enni, ruhát venni, minden ami kell.
2018. ápr. 27. 16:52
 14/37 anonim ***** válasza:
55%
41%-os, kicsit gusztustalan, hogy 10 éve külföldön élsz és onnan osztod az eszed, hogy milyen jól meg lehet élni itthon mosogatóként 120 ezer forintból, kint meg milyen szar. Nem gondolod, hogy be kéne fognod a pofád?
2018. ápr. 27. 17:02
 15/37 anonim ***** válasza:
59%

"Ugyhogy a a Nyugat-Europai mosogatok eleete sem fenekig tejföl, mondom igy hogy 2007ban 18 eves koromban hagytam el Magyarroszagot"

Fú de sajnálom őket, hogy az életük nem fenékig tejföl :'(

Egy utolsó betanított munkásnak.

2018. ápr. 27. 17:04
 16/37 anonim ***** válasza:
17%
"41%-os, kicsit gusztustalan, hogy 10 éve külföldön élsz és onnan osztod az eszed, hogy milyen jól meg lehet élni itthon mosogatóként 120 ezer forintból, kint meg milyen szar. Nem gondolod, hogy be kéne fognod a pofád" Nem gondolod, hogy inkabb az a gusztustalan, hogy valaki kijön mosaogatni, aztan ha kiallait a csekket egy szolgalatsret akkor meg huzza az orat?
2018. ápr. 27. 17:22
 17/37 anonim ***** válasza:
75%
"onnan osztod az eszed, hogy milyen jól meg lehet élni itthon mosogatóként 120 ezer forintból" Amugy meg hol irtam en akarmit is arrol, hogy Magyarorszgaonn hogyan lehet megelni mosogatokent 120 ezer ftbol?
2018. ápr. 27. 17:27
 18/37 anonim ***** válasza:
50%

"A masik, hogy a mosogatok sokszor vagjak a pofakat, ha benyujtom a 4-5 soros forditasokor a 40-50 euros arara, hogy az miylen sok meg nincs annyi penzük,meg alkudoznak. hat sajnalom, itt ilyen arak vannak, ha sokkaljak az itteni arakat menjenek haza mosogatni"

Mert egy sz@rházi vagy,

-szerencsétlenek kimennek rabszolgának, és Te mint Magyar, még ennyit se vagy képes segíteni, remélem ott leszel beteg, és ott is döglesz meg.

-4-5 sor fordítás €40-50???

Képzel Én is fordítottam ilyen pár sort, és nem volt pofám ennyit elkérni, vettek pár kisebb dolgot csokik, kekszek, amikor megkapták az első fizukat és kész.

2018. ápr. 27. 18:23
 19/37 anonim ***** válasza:
30%
Olyan van aki jön vissza.
2018. ápr. 27. 18:58
 20/37 anonim ***** válasza:
67%
Én már kint vagyok egy éve Ausztriában mérnök diplomával. Semmi pénzért nem jönnék vissza.
2018. ápr. 27. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!