Vannak ismerőseitek, akik készülnek kimenni nyugatra? Vagy esetleg ti magatok vagytok ilyenek?
Jó, nem is azt mondtam, hogy kint egy mosogató is úgy él mint egy császár, csak azt, hogy sokkal jobban meg tud élni, mint Magyarországon.
"Ugyhogy a a Nyugat-Europai mosogatok eleete sem fenekig tejföl, mondom igy hogy 2007ban 18 eves koromban hagytam el Magyarroszagot"
Fú de sajnálom őket, hogy az életük nem fenékig tejföl :'(
Egy utolsó betanított munkásnak.
"A masik, hogy a mosogatok sokszor vagjak a pofakat, ha benyujtom a 4-5 soros forditasokor a 40-50 euros arara, hogy az miylen sok meg nincs annyi penzük,meg alkudoznak. hat sajnalom, itt ilyen arak vannak, ha sokkaljak az itteni arakat menjenek haza mosogatni"
Mert egy sz@rházi vagy,
-szerencsétlenek kimennek rabszolgának, és Te mint Magyar, még ennyit se vagy képes segíteni, remélem ott leszel beteg, és ott is döglesz meg.
-4-5 sor fordítás €40-50???
Képzel Én is fordítottam ilyen pár sort, és nem volt pofám ennyit elkérni, vettek pár kisebb dolgot csokik, kekszek, amikor megkapták az első fizukat és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!