Vannak ismerőseitek, akik készülnek kimenni nyugatra? Vagy esetleg ti magatok vagytok ilyenek?
Vagy ám te az apád hímtagját Ausztriában!
Ha ott lennél, akkor nem azt írnád, hogy "semmi pénzért nem JÖNNÉK vissza", hanem "semmi pénzért nem MENNÉK vissza"
Ilyeneken lehet ám lebukni!
És ne mesélgess, nekem ez a szakmám!
Ejnye bejnye, a nemzeti nagymagyar hazafiak de agresszívek lesznek mindíg amint fel jön ez a téma....
(Vagy...bármelyik másik, és valakinek van képe nem kiabálni teli torokból hogy ria ria hungária...)
Amint tehetem én is rohanok innen, és akkor se MENNÉK ide vissza ha muszály lenne.
(Mondjuk én nem nyugatra, hanem a Távol Keletre, de az részletkérdés)
"Másodsorban egy picit is komolyabb betegség esetén mind húz vissza, ebbe a "borzalmas" egészségügybe. "
Az egyik rokonomnak vesedaganata volt.
Ezért kontrollra kellett visszajárnia,ahol CT-re hónapokra adnak időpontot,és a felvétel nem mutatta ki,hogy veseköve van.
Nem sokkal később Németországba ment ki dolgozni,ahol egyik nap erős fájdalmat érzett a derekán,és az EGÉSZ TESTÉRŐL AZONNAL ct-t készítettek,ami kimutatta a vesekövet 3 helyen.
Mesélj még baromságokat!!
"
Az egyik rokonomnak vesedaganata volt.
...veseköve volt"
Azért döntsd már el mer a vesedaganat és a vesekő között ég és föld a különbség.
Ha hazudsz legalább egyformán hazudj.
Egyébként meg nekem is volt vesekövem, egyből tudták és azonnal bevittek a sürgősségiről mentővel a másik város kórházba, 3 hete jöttem ki a kórházból semmi panaszom nincs rájuk.
Leginkább te mesélgetsz itt baromságokat, ahogy már mások is megjegyezték.
Nos, gondolom a rokonod vendégmunkásnak ment ki, tehát csóró volt, de első dolga volt Németországban CT-t csináltatni egy fél kocsi áráért.
Felvilágosítlak, hogy itthon Magyarországon a privát, teljes testre kiterjedő CT ára 90ezerFt, a legnevesebb cégnél és 2 nap múlva mehet. (Raditec)
Nézz utána!
Ha olyan módos volt a haverod, vagy rokonod, akkor ezt a kisujjából kirázta volna, ezért kár volt Németországig szaladnia, ahol ugyanezért kifizetett egy vagyont.
Annyira értelmetlen a történeted, hogy több szót már nem is érdemel!
De azért oszd meg még baromságaidat, ne fogd vissza magad, mert jól szórakozunk rajtad!
Ha nem volt érthető!
vesedaganata volt,ami miatt járnia kell évenként kontrollra.
Egy ideje fájt a veséje körül,ezért rosszra gondolt,és kiderült,hogy nem tért vissza a rák,hanem csak vesekő volt.
Itthon,kizárólag a derekáról készítettek felvételt,még Németországban egész testes Ct vizsgálat volt tetőtől talpig.
Azt már nem írom le mellékesen,hogy mekkora különbség volt a kórházi kosztban,az orvosok mennyivel kedvesebbek,toleránsabbak voltak a betegekkel.
Még véletlenül a kórházban egy magyar doktornővel is összefutott,aki azt mondta esze ágában sincs hazajönni,mert annyira jó a fizu,otthon nem fog aprópénzért dolgozni.
26-os képzeld nem örömében ment a kórházba!
Mint mondtam itthon amúgy is járnia kellett évenként kontrollra,közben munkahelyet váltott.
A két CT között elég rövid idő telt el,akkor is voltak enyhébb fájások,de miután kiment Németországba dolgozni,akkor egy éjszaka nagyon erősen elkezdett fájni a dereka,amiért bevitték a sürgősségire.
Ez már több hónapja volt,és azóta is kint dolgozik,és nem szándékozik egyhamar hazajönni.
Rólatok meg azért süt a frusztráció, hogy az elvtársaitok ismét kudarcot vallottak. ;)
Így lehet fröcsögni, meg tüntizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!