""Igen Budapesti vagyok"
Budapesti vagy utána meg azt írod, hogy kijössz külföldön a kinti fizetésedből. Nem áll össze a kép. "
Azért mert építem a kinti létet. Mert 220.000 alatti fizetésből nem lehet megélni. A magyar fizetésből is meglehet kinn élni. Szeptembertől valószínű többen kiköltözünk. Egész család. Nem érdekel a szépkártya, az Erzsébet utalvány, családi pótlék. Valamit dobjunk már a hülye népnek, rágódjon. Tisztességes munkáért tisztességes bért akarunk, nem alamizsnát, nem kártyákat. Ne nézzetek már madárnak. Elvégzek egy munkát és Ti mondjátok meg mire használjam a szép kártyát és hol. Erzsébet utalvánnyal is munkám után ti rendelkeztek, mikor mit és hol vegyek. Családi pótlékért is menjek a MÁK hoz kunyerálni. Majd munka után még ezzel foglalkozom. neszivassatok már.
Majd eltart benneteket a Török Kebabos a körúton. Mert ugye kitúrták a magyar helybéli kereskedőket, vendéglátósolat a közlelkeleti muzulmán vendéglátósok.
""Mit főzöl? Pizzát, tésztát."
Csirkemellfilé, rizs. Serpenyő, minimális olaj, csirke bele, félidőben egyszer forgatni. Lábas vízet forralni, utána rizs bele majd leszűrni ha kész. "
Barátom én gyakorlott főző vagyok, de ha Te ezt 5 perc alatt megcsinálod.. Fűszerek? Pác?, Elég egyhangú étel mindennapra... reggel, délbe, este... Ez csak 1x étkezés volt.
""Semmi 700.000 bevétel nincs"
220-as nettóval 587 ezer. Plusz Erzsébet utalvány meg egyebek.
Plusz ott a CSOK, ott az elengedett diákhitel, ott a plusz 1 millió lakáshitel elengedés a 3. gyerekre, 4 főre nyitott lakástakarék esetén az állam ad havi 24 ezer forintot amivel előtörleszted a lakáshiteled. Plusz ott van a munkáltató által adómentesen adható lakhatási támogatás. Stb, stb. "
A munkáért munkabér kell nem alamizsna, segély, támogatás. A 220 as nettót mond a postásnak, ápolónőnek, portásnak, biztonságiőrnek, aszfaltozó útépítőlek, boltoslánynak, kőműves segédmunkásnak, takarító nőnek, vasutipályamunkásnak, jegyellenőrnek, kukás, biztosítóberendezés szerelő, pályafenntartási technikus, most a MÁV állás hirdetéséből nem sorolom fel a hiány szakmákat ahol basztok megfizetni a bért. Azoknak hol a netto 220 ezer akiket Ti lenéztek, mert nem adtok nekik fizetést, mindenféle segéllyel, alamizsnával akarjátok kiszúrni a szemüket tisztességes bér helyett. "Az annyit is ér"
""Ja a Nemzeti Eszközkezelőre"
Mi a problémád vele? "
Te írtad van nemzeti építőipari vállalat. Erre írtam nincs. Ez egy kb. 50 fős lébecoló szervezet. A tevékenység láncolaton keresztül a lenézett kis munkásnál köt ki netto 107.000 ért.
""Szép kártyával élelmiszert boltban nem vásárolhat."
Mostmár Szép kártyája is van, nem csak a nettó fizetés + Erzsébet utalvány? Azt nem adtad hozzá fentebb. "
Azért írom szépkártyával nem lehet munkaközben vásárolni. Legfeljebb irodában. De Te zsíros állami állásban tengeted létedet. Szépkártyát biza nem mindenkinek adnak...
""Ezért lép le mindenki."
Csökken a kivándorlás 3 éve."
Biztos csökken a statisztikák szerint... Olyan ez mint a munkanélküliség.
Nincs munkanélküliség. Külföldön van, nem a migondunk, nem vállalta el a munkát 3 hónap után 107.000 ért lehózva a munkanélküli listáról. Nem volt együtt működő. NEM VOLT NER es... :-)
Dolgozz Te netto 107000 ért.
""Nincs középosztály."
A legtöbb bevezetett támogatás a középosztályt célozza: családi adókedvezmény, egyéb adókedvezmények, pl. nyugdíjmegtakarításnál, 1 millió lakáshitelből elengedés, diákhitel elengedése és kamatmentessége, stb."
Hagyjad már a lakás hitelt. Az elmult 30 évben a népet folyton átbasztátok a szocikkal a lakás hitellel. Egy csomó családot tönkre tettetek. Te se vagy családos, látszik a hozzá állásodból. Volna 3 gyereked, nem vernéd a nyálad. Azon gondolkoznál, mi a faszból fizetem a rezsit, stb.. Mitgondolsz a nők miért nem akarnak szülni??? Hát ezért. Nem akar nyomorogni, azon agyalni mi lesz holnap. Mi lesz ha kbasszák a cégtől. Hol van ma lét biztonság. Sehol. Nem sok olyan embert tudsz mutatni aki 1 cégnél eltölt 20-40 évet. A kirugások között miből él???? Irjál már róla, hol van ott a 700000 nettó... :-)
Nyugdíj megtakarítás, miből???? Vazze... Segélyekkel próbáltok enyhíteni az alacsonyan tartott fizetéseken...
A többi hozzászólásomhoz meg hozzá se tudtok szagolni mit írtam.. Kevés hozzá a tudás... :-) Vagyis valami politológus, bölcsész, szociológus, esztéta, lehetsz... :-)
Épp olvasom a Lokál című szennylapban. Bubik nőjét a 18 éves lányával kirakják a lakásból.. A lány zöldséget tisztít.... Nettó 100.000 ért kb. Hol a nettó 220.000???? Irjál már hogy szerezzen lakást? Miből tartsa fenn családját. Hátha tudsz neki ötlatat adni. Ha meg válaszolod segítesz neki. És hova vállaljon gyereket??? A mama el lesz egy szobában... Eltartott lesz, rozoga a mama lába. De neki nem jár segély...
"Szerintem tök fölösleges regényt írnotok, meg egymással vitatkoznotok, mert úgysem fogjátok meggyőzni egymást."
Muszáj felhomályosítani. Agy halott. Sokat járt képzésre, és nincs valóság érzése. MÁTRIX ban van... :-)
Mikor rákérdezek érzékeny dologra az hülyeség, nem olvassa el. Lásd FIDESZ flotta... stb... válasz sincs rá.
Ha vita lenne tudna rá válaszolni, de ez propaganda a részéről. A vita és a propaganda között azért van különbség.
Jól elvagy magadban a hajtogatod a hülyeségeidet, aminek semmi alapja. :)
Menj külföldre, az USA-ban is költöznek másik államba ha ott van a munka, ez ugyanaz. Persze szakképzetlenül külföldön se fogsz semmit keresni, örülsz majd ha lesz egy saját szobád. A jó szakmunkás meg itthon is milliót keres havi 50 ezer adót fizetve, ami a legalacsonayabb az egész EU-ban. Ja és növeled itthon a fizetést ha kevesebb a munkaerő.
Flottázgass, az ne zavarjon hogy van egy csomó flotta amibe be lehet lépni bárkinek. :D Persze hülyeség az egész mert VOIP-vel fillérekért lehet telefonálni. De még arra se találtál rá.
"Jól elvagy magadban a hajtogatod a hülyeségeidet, aminek semmi alapja. :) "
Te is el vagy. Eltart a párt és öntöd a propagandát.
"Menj külföldre, az USA-ban is költöznek másik államba ha ott van a munka, ez ugyanaz. Persze szakképzetlenül külföldön se fogsz semmit keresni, örülsz majd ha lesz egy saját szobád. A jó szakmunkás meg itthon is milliót keres havi 50 ezer adót fizetve, ami a legalacsonayabb az egész EU-ban. Ja és növeled itthon a fizetést ha kevesebb a munkaerő. "
Neked van szakképasítésed? Mire? Fidelitas párt könyvre? Jól van hagyjuk már a kábítást. A jószakmunkás kiviszi Neked a levelet 1 misiért. Az ápoló nő bekötöz havi 1 millióért. Ne forgasd már a szót. Ja van néhány lehúzós egyéni vállalkozó, ránéz a munkára 250.000. Nagyon korrekt... Ez is Nektek köszönhető.
"Flottázgass, az ne zavarjon hogy van egy csomó flotta amibe be lehet lépni bárkinek. :D Persze hülyeség az egész mert VOIP-vel fillérekért lehet telefonálni. De még arra se találtál rá."
Kisbarátom, VOIP el próbálj ügyet intézni... Látszik még tanulnod kell... Nagyanyád ismeri a VOIP ot... :-)
Nem értem, miért is nem szeretnél több fizetést!!!!! Minden ember sok pénzt akar munka nélkül, mint Te (Véleményt akarsz a portálon formálni, trollkodsz. Ezért kapod a NERből a jó zsetont). Te nem akarsz magas fizetést nem is értem. Ezen csodálkozom. Ellenben megpróbálod a másikat meggyőzni arról, jó a kisfizetés..
Ugye milyen ellentmondásban élsz.
Ne nézzél már mindenkit baromnak..
Részemről, befejeztem. Ne etesd a Trollt....
"Részemről, befejeztem."
Halleluja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!