Csak szerintem felháborító ez a cikk origón? Már megint megy a propaganda amivel az embereket hülyítik.
2018. ápr. 15. 07:54
1/14 anonim válasza:
Akkor ne olvasd az origót.
Van más média is.
2/14 anonim válasza:
Mik azok a "teljes hazugságok?"
Szerintem azok hülyítik az embereket, akik elhitették velük, hogy most kormányváltés lesz, majd még inkább hülyítik azok, akil elhitetik bárkivel, hogy egy ilyen tütnitől majd előrehozott választások lesznek. Persze ezekhez kellenek olyan hülyék, akik ezeket beszopják.
3/14 anonim válasza:
Komolyan nem értem, miért kell minden nap feltenni ilyen kérdéseket?! Te teszed fel az összeset?
Már ezerszer megbeszéltük, hogy az Origó egy szennylap, nem kell komolyanvenni. Macozhista vagy hogy ezt olvasod?!
4/14 anonim válasza:
Kérdező, menbyit fizet a reklámért az origó?
5/14 anonim válasza:
Az a helyzet,hogy minden szava igaz. Ha nem tetszik menj a 444-re és olvasd azt , az a neked való.
6/14 anonim válasza:
Amúgy most tényleg, mi nem igaz benne? :D
7/14 anonim válasza:
Egyrészt nem megint, hanem még mindig. Másrészt, ha nem olvasol ilyen szarokat boldogabb ember leszel. Hidd el nekem.
8/14 anonim válasza:
Akkor idézd ,hogy melyik része hazugság.
9/14 anonim válasza:
es a 444.hu meg a 168 or amit csinal?
10/14 anonim válasza:
ott mondjuk legalább vállalják a szerzők a nevüket :D
amúgy én sem értem, hogyha valami szar, minek kell nézegetni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!