Schmidt Mária történész a Figyelő újság tulajdonosa, az újságában közölt cikk alapján saját fiát Ungár Péter Lmp-s képviselőt is Soros bérencnek tartja? Mit mondhat erre a fia?
Figyelt kérdés
A listázás nekem amúgy is rossz történelmi visszhangokat juttat az eszembe.2018. ápr. 12. 12:09
1/5 anonim válasza:
Azt nem tudom. De hogy anyja fia, az bizonyos.
2/5 anonim válasza:
Nem kell mindenben logikát keresni, pláne Schmidt Máriánál. Egyébként meg nagyon szereti a fiát. Az alma meg nem esik messze a fájától, végül is sikerült a Fidesz elleni oldalt még egy párttal gyarapítani, felaprózni.
3/5 anonim válasza:
Undorító felháborító! Komolyan már az is az hogy emlékevekkor lenyúl egy csomó pénzt...de ez már mindennek az alja. de az átlag fidesz szavazó felsem fogja az egészet.
4/5 anonim válasza:
Az, aki a saját gyerekét képes halállistára tetetni, magánemberként egyszer el kell számolnia a lelkiismeretével.
5/5 anonim válasza:
Vasárnap meghívja ebédelni és elmeséli a fiának, hogy "tudod most ezt illik írni... én amúgy nagyon szeretlek".
A fia meg elhiszi, mert magánszemélyként biztosan teljesen más.
Ez a diktatúrák kiépülésének a természetes rendje:
Az alattvalók már saját maguk múlják felül a felülről kapott utasításokat és kerül a rendszer egy ördögi spirálba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!