Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennek a tüntetésnek mi értelme...

Ennek a tüntetésnek mi értelme volt? (csak én nem értem, miért tüntetnek a demokrácia ellen? )

Figyelt kérdés

Mert én csak ennyit láttam, hogy bőrfejű gárdisták, kisebbségi komplexusos kislányok, exKDNP-s provokátorok és elhízott informatikusok üvöltöznek, hogy "demokráciát" akarnak. Ami számomra már csak azért is érthetetlen, mert Orbán Viktort teljesen demokratikusan választották meg(pl. a nagy nyugati demokratikus angol v. francia választási rendszerben még ennél is aránytalanabb győzelmet aratott volna kb.85% fideszes lenne a parlamentbe egy angol rendszerben). Akik demokráciát akarnak, azok üdvözöljék Orbánt, mert ez a demokrácia.

Akik pedig nem akarják Orbánt, azok elgondolkozhatnának, hogy talán mégsem olyan hű de jó dolog ez a demokrácia. Én ezutóbbi állásponton vagyok. Nem hiszek a demokráciában, ez a többség vagy a legnagyobb kisebbség diktatúrája a többiek felett. És tökmind1, kik vannak többen, attól, hogy többen vannak, még nem kéne, hogy több joguk legyen bármihez is. Ha mondjuk 10 emberből áll egy társadalom és abból 4 tisztességesen dolgozik és biztos megélhetést teremt magának, a többi 6 meg nem csinál semmit, de ők 6-an megszavazzák, hogy a 4 dolgozótól vegyenek el mindent, mert a többség szavazata dönt.

2018. ápr. 14. 22:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Legalább kimozdultak a pc mega telefonok mellől, bár kirándulni is mehettek volna.
2018. ápr. 15. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!