Hogy áll a tüntetés, srácok?
Hát a jelek nem ezt mutatják...
Nagyapámnak volt szerencséje saját szemével végignézni, ahogy elhurcolják a 25 éves testvérét azért, mert részt vett a forradalomban, és látta azt is, mikor tömegesen szállították a sérülteket a közeli ellátóhelyre. Hiába birkatürelmű nagyapám, és hiába nem haragtartó, csupán egyszer volt hajlandó nekem mesélni arról, mit élt át, és szabályosan remegett az idegtől közben.
RANT
"Pár autó eléghet, páran megsérülhetnek, de ez is a demokrácia része."
Ha az én autómat valaki felgyújtaná, akkor az az én demokrácia-értelmezésem szerint annyira megsérülne, hogy iszonyú kínok közt, a lángok közepén pusztulna el. Pár bűnöző eléghet, páraknak leszakadhat a karja, de a tulajdonom megvédése is a demokrácia része.
Ezt soha nem is értettem különben: miért a civilek tulajdonát kell zúzni? Mit tesz ezzel hozzá a jóképességű? Még ha rendőrautóról beszélnénk, akkor lenne ráció a sztoriban (bár itt is felmerül a kérdés, hogy miért kell támadni a rendőrséget egyből), de ez csak a csürheszellem kiteljesedése, ami semmivel nem teszi jobbá a tüntetőt attól, ami ellen tüntet. Mert lehet, hogy itt a GYK-n mindenkinek annyira kurta jól megy, de az emberek 85%-ának az autó a több éves munkájának gyümölcse.
/RANT
@23
És az ugye megvan, hogy a tüntetők is tetves civilek? Bár jól belegondolva tök jogos, a civilek politikai beállítottságát már az autójuk típusáról, évjáratáról, színéről, tisztaságáról meg lehet mondani.
Tényleg hülye vagyok, csak gondolkodnom kellett volna. Vissza az egész.
Nem igaz, #26-os, mert számos bizonyíték látott napvilágot, hogy csalás volt az egész és szó sincs "ellenzéki rágalomról".
Akik az NVI-nél voltak aznap, amikor egy bennfentes mindent kitálalt!
Hanganyag is van az esetről!
A Fidesz célja, hogy minden bizonyítékot eltűntet, hogy még véletlenül se lehessen rájuk bizonyítani a csalást!
Ha már Magyarországon a 8millió választópolgárból kb 2,5 millióan szavaztak a Fideszre, akkor hogy borult be mégis full narancsba az ország?
"25-ös ,majd ha bíróságok vagy a választási bizottság ezt kimondja akkor beszélhetünk csalásról."
A bíróságnak börtönbe a helye.
"Kérdező, te nem vagy civil?"
Sose vótam. Nem is szeretem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!