Hogy áll a tüntetés, srácok?
"Nem indul ez a rohadt tank :(("
Ha nem tudja beforgatni töltsd fel a nagynyomású tartályt, levegővel indulni szokott.
A vidékieknek mondom, hogy lesz Debrecenben, Győrben, Pécsen, Szekszárdon is tüntetés, de a budapestire van külön fuvarszervezési csoport is, akár külön busszal is fel tudsz menni, vagy felvesz valaki aki kocsival megy, és van nála hely.
Egyébként ennek a "békés tüntetésnek" én sem látom értelmét.
Egyfelől megértem, hogy nem akarnak mindent összetörni, rombolni, gyújtogatni, stb. A budapesti lakosságot is megértem ilyen szempontból.
Viszont azzal meg, hogy a szabadnapodon felmész, elsétálsz A pontból B pontba, aztán hazamész, nem fogsz semmit elérni. Ha nem történik valami komolyabb dolog, akkor minden marad változatlan. Ameddig a nép nem tesz semmit, csak kimegy sétálni egyet az utcára, addig orbán ugyan úgy bármit megtehet, mert nincs mitől félnie.
Nyomást kell gyakorolni rájuk, erővel kell elérni, hogy kapjanak már észbe mert nem tehetnek meg bármit.
És a kérdezővel "Ez olyan mint mikor a munkaadóval kell egyeztetni mikor lehet sztrájkolni.. " mondatával is teljesen egyetértek, sokan nem mennek fel, mert munka van, másnap dolgozni kell, stb. Remek hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!